arkadaşlar yeni araba alıcağım dün normalde sistem devreye girecekdi yeni sistem girmediğinden dolayı türkiyenin hiç bir yerinde noterler araç satışı yapmıyor saçma sapan iş oldu yazıklar olsun....
Printable View
arkadaşlar yeni araba alıcağım dün normalde sistem devreye girecekdi yeni sistem girmediğinden dolayı türkiyenin hiç bir yerinde noterler araç satışı yapmıyor saçma sapan iş oldu yazıklar olsun....
nası yani millet epeydir satış yapıyo 30 liraya trafikten mi yapıyolar yine noterler yapmıyomuydu zaten
hayırlı olsn aziz ne aldın
artık yeni sisteme göre trafik tescil işlemleride noterde yapılıcak yani ruhsatı noter vericek bu sistemi soktular bk varmış gibi polis yatıcak yani o yüzden dün ve bugün araç alanlar noterde satışı alamıyorlar sorun var sistemde bundan dolayı noterlerde kitlendi :)
bugun calisiyor olabilir de dun kilitliydi :)
bugünde kitli :(
arkadaşlar bgn de kilit. mütemadiyen dünden beri 1 er sat aratla farkli noterleri ariyorum fakat sistem henuz açilmiş degil..
yeni araç aldim satişini alamadik bi türlü.
aksi gibi de kadina parasini verdim bi de=)
alsa kaçsa yeridir=)
birşey değil sistem açılırsa bu seferde yoğunlukdan patlıycaz gibi...
her işi elimize yüzümüze bulaştırmada üstümüze yok :D
hiç şaşırmadım doğal birşey :D kafalarına ne esse yapıolar boş duruyorlar bugün ne çıkarsak çıkarıcağımız şey bize nasıl gelir olur diye düşünüyorlar yapıcakalrı işi s.... bu bence 1 hafta sürer daha o personel alışıcakta ohooo birde onların nazını çekicez yandık bende satışı vermek için bekliyorum satışı yapıp paramı alsam hemen gidip araç alıcam hazırda bekliyor bu gidişle caymasa kimse ,
satisi yarina ertelemekle iyi yapmisiz yani :D
hay boyle i$in..
tam 1 senedir muayenesiz sigortasız ve ruhsatta araç rengi farklı olarak geziyordum :D
dün gece ani bir kararla bugün arabanın herşeyini yaptırmak için işe başladım ama ilk etapta yolda kaldık daha satış bile yapamıyoruz :D
şimdi ben 1 sene daha böyle devammı etsem ne etsem :D
ya cidden bu konularda fazla savruğum :D
bi işi yapmam için cidden heves etmem lazım yani o anki psikoloji :D oldu oldu olmadı ne zaman olacağı belli olmaz
bugün noterler satışı yaptı yaptı yoksa ben askerden dönesiye kalır bu iş :D
bende gıttım yapamadım bugun perşembe yapıcaktım yapmadım yenı sıstem olsun eve gelsın evraklar uğraşmayalım dedım . sakat'a geldık :)
valla beyler atatürk sanayinin içindeki noter satış yapıyomuş benim birader orada şuan sormuş yapıyoruz demişler :D
üsküdar , ümraniye imersin ordaki noterlerde fln hiçbi şekilde işlem yapilamiyo su anda , mütemadiyen telefonla taciz ediyorum cnkü=)
söylerim abi eray totoşuda yanında :D
ee türkiye burası hangi iş düzgün yapılıyoda bu yapılsın
adanada sorun yokmuş.yanımda çalışan bi abimizin hanımı noterde görevli.öğleden önce 1-2 sat sıkıntı olmuş şimdilik sorun yokmuş.sadece millet ben bu plakayı istemem diye kavga ediyormuş :D
sabah bı ara sıstem varmıs, carsıdan komsum sabah devrettı ruhsatı, sattı arabasını aldı parasını , ama hemen arkalarından sıtem gıtmıs yanı sans olmus bıraz :)
1hafta daha böyle gidecekmiş ancak haftaya diyorlar bugün koskoca 1 günde yanlızca 1 adet satış işlemiyapabilmişler.
ulen temiz kağıdı almayı unuttuğumdan satışı yapamadık yarına kaldı :D
devlet işine akıl sır ermiyor pilakada sabit kaldı ömür boyu 48pilaka ile gezeceğim böle saçma sapan işmi olur allah aşkına
yazıklar olsun bu işe imza atanın elleri kırılsın şerefsizler...
Ya beklemeniz de bi yana şimdi ilk etapta noter geçici ruhsat vericek..Asıl ruhsat emniyetten posta ile gelicekmiş..Bu ülke' de posta sistemi de çok sıkınıtı..Posta zarfı bi kaybolsa yeniden çıkarmak için gene uğraş dur..Tam bi kısır döngü yaptılar..Herkes istediği plakayı alıp ruhsatını eline alıp devam ediyordu..Amaç neydi çözemedim..
amaç gene birileri birinin ekmeğine bal sürecek herşey bu ülkede çıkar uğruna işliyor...
bi arkadaşim telefon açti şimdi tv de izlemiş daha 2 hfta böyle gidicekmiş bu problemler!!
çildirmamak içten bile degil , arabami alamiyorum yahuu!!
allah bildiği gibi yapsın bunları valla para hazır araç hazır arabayı alamıyoruz olaya bak ya lanet olsun...