güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah kazalardan belalardan sizi ve araçınızı saklasın...
konu silinebilir.
Printable View
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim allah kazalardan belalardan sizi ve araçınızı saklasın...
konu silinebilir.
pırıl pırıl maşallah kazasız belasız
Maşallah.Bir ara Kartal tarafında satılık olan U plakalı araç bumuydu?
Maşallah kazasız belasız...
maşallah cok güzel. peki kac km de araç merak ettım de.
maşallah çok şık duruyor kazasız belasız...
maşallah kaza bela uzak dursun
tatlı duruyo kazasız belasız
Maşallah tertemiz . Kazasız belasız.
maşallah çok güzel duruyo , kırmızı stoplarla çok daha güzel , kazasız belasız inşallah..
MasALLAH gercekten cok guzel araba , cok tok duruyor .. Sonradan yapilan Sunroof sistemi nasil randiman verdi mi? Herhangi bir sorun ile karsilastiniz mi ? Su sizintisi falan yada ses .. Arka bagaj acma butonunda ki amblemin kirmizi olmasi ve stoplarin haricinde gercekten cok hos duruyor .. Yaylar 3.5 cm sanirim arkaya nazaran siritiyor gibi ama tabi kullanim kolayligi herkeze gore farkli , yanlis anlasilmasin .. ; ) MasALLAH tekrar tekrar .. KM ise can yakiyor :D
sunrooftan fazlasıyla memnunum.maşşalah diyim:) 1.200 tl yi verince en iyi ve kalitesini yapıyorlar.ayrıca 3 yıl su ve sese karşı garantili.arka logoya gelince :) biraz pahalıydı bende öle bi çözüm buldum.stoplarıda bazen orjinal kırmızı bazen 3d kullanıyorum.ön yaylar 5cm dir.En son torsiyon işlemi sırasında biraz daha indirdik..aracın ön ve arka yüksekliğinde yan marşbiyelin yere yakınlığını göz ününe alarak yaptık.aracın ön kısmı arkaya göre daha yere basık.camurluk lastik arası yanıltıcı oluyor..yorumların için ayrıca teşekkür ederim.
kazasız belasız masallah cok hos duruyor : )
resımdede hararet baya cıkmıs : )
Sertacım hoşgeldin tech ailesine..
Aracını zaten anlatmaya gerek yok..Bindiğim en temız gtı lardan biridir...
çok güzel maşallah :)
Maşallah maşallah sağlam bi gtı daha :) Kazasız belasız
hosgeldın sertac bı ara satılıktı araban ılanı kaldırdıgın ıyı olmus masallah dıyelım...
maşallah kazasız belasız.çok temiz araç
Maş araça çok hoş koltuklardaki kırmızı switler çıksa daha orjn durabilir :D:D bide tavisyem dediniz gibi resimdeli çamurluk mesafesi yanıltıcı oluyr bence bii laguna eki takarsanız daha hoş ve dolgun bi görüntü olur die düşünüorum :) KAZASIZ BELASIZ İNŞ...
Maşallah kazasız belasız
düşünce ve fikirlerine teşekkür ederim.tişörtleri koymamın nedeni koltuk kenarlarının ve koltukların aşınmaısnı engellemekdi.koltuk kılıfından iyidir sanırım..tampon uzatması evet güzel olabilir ama dikkat edersen sadelikten yanayım.pek kaş,bıyık,dudak eklentilerini sevemedim.yan marşbiyelin ön kısmı yaklaşık 3-4 parmak yere yakın.arka kısmı 5-6 parmak civarı.gerci resimlerde pek belli olmuyor.taze resimleri en kısa zamanda yüklerim.
maşallah kazasız belasız çok tatlı bir duruşu var
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5892789_n.jpg
Ben 3.5 cm'lik Apex kullaniyordum arka torsiyonu 2 dis kaldirinca bu duruma geldi on 1-1.5 cm daha basildi kendiliginden .. Normalde goruntu senin ki ile ayniydi ki bana cok yuksek geliyordu , amartisorlerden almayi dusunuyordum ki torsiyonu kaldirinca gerek kalmadi .. Ki ben patinaji aza indirgemek ve birazda goruntu acisinda kaldirdim.Patinaja inanilmaz faydasi olmasiyla birlikte onden ise burnu yerde harika gorunuyordu bana.5 cm'lik H&R neden o kadar yuksek birakti arabayi o'nu anlamadim.Normalde ben 5 cm'lik yayin lastik yanaginin ust kismi ile camurlugu 0 yapar dige dusunurdum .. Yaydan yaya fark edebilir sanirim bu olay .. Sunroof olayinin icten resmi yok mu ? Kumanda merkezinin durus seklini merak ettim .. Yani yavan lambasi & Immobiliser alicisinin oldugu kisma dayandi mi acaba ?
arkanın bu kdar yüksek olması patinajı engelliyorsa eğer gayet süper bi olay.***** 106 da gaza fazla abanmaya gelmiyor.ama görüntü acısından (kendi fikrim)arkanın daha yerde olmasını isterim.aynen bende sana katılıyorum yaydan yaya fark olabilir.ayrıca ön koni lerin sertlik ayarı 1.kademede bıraktık fakat bunun etkilediğini sanmıyorum.ön tarafın yüksekliği benim için gayet ideal ve sağlıklı şuan için.ilerde ne olur bilemem.sunroof olayına gelince hem yapım aşaması(kesilme,montaj vs vs) hepsinin resimleri mevcuttur.videoda cekmiştim.nede olsa her gün tavan kestirmiyoruz :) niyetiniz varsa her şekilde yardımcı olabilirim.
Çok güzel duruyor maşallah,kazasız belasız.
Hey Maşallah.
Hatasız Çok Temiz, Kazasız Belasız.
Allah Nazardan Saklasın.
Cok iyi gözüküyor.Maşallah.
Masallah, kazasız belasız..
Maşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim.
10 numara bir Ghetto 106 daha,maaşallah dostum :icon_tup: