Arkadaşlar ayın 20 sinde muayeneye giricem, araçta çok bağırmayan eksoz, 6 cm spor yay f1 korna stop filmi çamurluk beyaz sinyalleri var, birde ruhsat hatalı yazılmış, esnek olan bir istasyon bilen varmı? yoksa sökücem ne var ne yok...
Printable View
Arkadaşlar ayın 20 sinde muayeneye giricem, araçta çok bağırmayan eksoz, 6 cm spor yay f1 korna stop filmi çamurluk beyaz sinyalleri var, birde ruhsat hatalı yazılmış, esnek olan bir istasyon bilen varmı? yoksa sökücem ne var ne yok...
esnek istasyon yok gibi
her tuv de çalışanın ogunki psikolojisine baglı arabaların geçip geçmemesi
benim geçemedigim istasyonda başka arkadaşım aynı sorunlarla tek seferde geçmişti
yani kişi baglı şans işi biraz sen herşeyini tamamla git kardeş 2 kere ugraşma
yandık desene:(
kuralar belli ruh halidiye birşey yok arkadaşlar kimisine göre rulman boşlugu çoktur kimisine göre az bu ustanın kanati gibi biraz yoksa senin amerikan park denen şekilde yanan çamurluk sinyalin varsa feriştah gelse yine agır kusurdur :D
eryamana git sen
arka su fsıkiye memeside çalışmıyo :D
kafayı takacakları tek şey bence f1 korna,,butun yazdıkların vardı bende sadece kornayı sokup geldık,,ruhsattakı yanlıslık olayı ise ek1 formu ıle cozuluyor onuda ivedık ıstasyonunda 5 tl y3e satıyor takıpcıler
kesınlıkle eryaman.bende ordan gectım
2003 öncesi çamurluk sinyali şart degil amerikan sinyal geçer tabi eg :D
ivedikmi diyosunuz yani arkadaşlar? ben açıkcası sadece yay ve eksozu bırakıp gerisini söküp gidicem bu şekilde gecermi yani? çamurluk ağızları lastik yanaklarıyla sıfır nerdeyse, çok yüklenirsen sol arka sürtüyor...
ya git bı bırsey sokmeden ne yazrlarsa ona gore davranırsın kendıne ezıyet etme :)
en büyük sıkıntın kornan olur :) ama yine de önlemi alıp en çok tehlike yaratabilecek şeyleri sökmekte fayda var sanırım...
ankarada tüv sıkıntısı olan varsa pm den ulaşsın herturlu her şekilde arac muayinesinde yardımcı olurum..egzoz vs hicbisey sokmesine gerek yok.fazla bilgi icin pm yoluyla ulasabılırsınız
deneyimim üzerine eryaman diyorum bende :) f1 kornaya takarlar benim çalışmayan kornamı farketmezler :)
benm arabam aşırı basık değil normal ama yine de bıraktılar mesela yükseltip geçtim 2.de arabayı çaprazdan yükseltiyolar yani atıyorum ön sol dan bi de arka sağdan takoz üzerine çıkarıyolar arabayı lastikle çamurluğun arasına adamın eli girdi girdi.. girmedi kalırsın.. gerçi ivedik 2. kısımda amortisörcü ziya war 10 dakkada bi aparat takıyo arabaya 2 cm falan yükseltiyo.. geçirir yani muayneden.. deneyin bence full basık gitmeyin
Korna ve egsoz sorun çıkartabilir.Muameleciler akyurta götürüyorlar bilgin olsun
turbo uygulamasından sonra muayeneye girip sorun yaşayan ya da yaşamayan var mı arkadaşlar tecrübesi olan?
gölbaşına gitme gecemezsin
cumartesi sanayi yolları gözüktü bize...
çok fena takarım :D
asıl gerisi kalsın yayı sök yada bir şekilde yükselt egzozda kat iptali varsa onuda hallet kornadanda kesın kalırsın normal bır korna çalsın tamam
spoon kanat vti lip vs. sorun olmaz
kaç kere öyle bir olaya maruz kaldınız ki
her zaman işe yarayan tek formul araçta oynama yapmadan gir yazılan agır kusurları düzelt 1 ay içerisinde tekrara git agır kusurlar düzelmişse geçersin
kım nederse desin son yazdıgım cümle özettir gram şaşmaz :heyoo:
bende öle dğşündüm ama özel sektörde izin almak sorun oluyor, aslına bakarsan ben bir iki ufak değişiklikle gideyim diyorum,kornayı söküp, sinyalleri değiştirip, birde arka cam fıskıyesini yaptırıp gidim diyorum, ondan sonra arıza çıkaracak iki şey var onlarda yay ve eksoz kalırsada onlardan kalır, aslında yaylardanda memnun değiliğim çok sarsıyo onlarıda söktürsem olur, işin ilginci şu arkadaşım tüvde çalışıyor küçük bir kasabada, ona gösterdim aracı, korna ve sinyalleri değiş gel başka bi sorun yok dedi ben eksoz ve yaydan bırakmam dedi, tabi her yerde aynı olmuyo durum...
bende tüv çalışanıyım yaylarkan kesin bırakırım sürtme yaparsa egzoz son susturucu işe bırakmam komple sistemde bırakırım tabi :D arka silecektende kalırsın kornadan kalırsın sinyallerden kalırsın sinyallerin fişini sök yeter çamurluktakilerin tekrar için yarım günlük izin yeter sanırım yada bir tanıdıgına götürebilir sıkıntı olmaz
yaw sölesene tüv çalışanı olduğunu allah iyiliğini versin, ozaman yaylarıda söküyorum:D dur resim atim
arkadaşlar herkes ferit kadar insaflı deil bu sölediklerinin 10 katı arıza çıkaranlar var siz feritten daha katısını düşünün :D :D :D
resime yorum yapmadın hocam?
bugune kadar cok goturdum arabada filitreli araba nasip olmadı. filitreden dolayı kalıyormu bılen varmı?