S2000 : 2 KİŞİ
TYPER : 1 KİŞİ
S2000 : 2KİŞİ
TYPER :2 KİŞİ
TYPER : 1KİŞİ
3.VİTES
MAF S2000 : FİLTRE
SKN TYPER : FİLTRE - HEADERS - EKZOS - KPRO
ZY TYPER : FİLTRE - HEADERS - EKZOS
CML TYPER : FİLTRE - HEADERS - EKZOS
Printable View
S2000 : 2 KİŞİ
TYPER : 1 KİŞİ
TYPER :2 KİŞİ
TYPER : 1KİŞİ
3.VİTES
MAF S2000 : FİLTRE
SKN TYPER : FİLTRE - HEADERS - EKZOS - KPRO
ZY TYPER : FİLTRE - HEADERS - EKZOS
CML TYPER : FİLTRE - HEADERS - EKZOS
cok guzel olmus denemeler mas tum araclara
videoları izleyemiyorum kim nekadar önde?
Sadece filitre ile çok güzel yürümüş S2k bravo
Denemeler S2k 2 kişi teyper 1 şiki yine geçmiş
Skn 2 kişi MAF 2 kişi kafa kafaya hatta sonlara doğru MAF hareketleniyor sadece FİLİTRE ile :)
Herkeze tebrikler.
s2k iyiymiş, arada kadran çekimleri güzel olmuş,
Meşhur vectra deneyenleri geçecek diye düşündüm biran:hahaha:
S2000 güzel ya.. her hondacının mutlaka alıp binmesi farz olan bir araba.. :)
s2k da test pıpe olmasın:) bıde bunedır arkadaş typerde beyın yok kesıcıye gırdıgı yerde bastırmıslar:D çok komık boyle s2k bana deng gelmez cekeıceksın 90a 3de basıcaksın
maşallah araçlara güzel yürümüşler...............
S2k mod'a gerek yok o çünki Doğuştan güçlü :))
engın bu arabada yuzde 99 test pıpe vardır, fılıtrelı en kotu 2-3boy yer heders egsoz fılıtrelı typerdan bıde dıkkat et beyınsız typer 80de basmıslar gaz dokunur dokunmaz typer kesıcıde, ozaman 60da basmak lazım bıde 90 100gıbı 3de doguştan guclu typerı gorceksın:D:hahaha:
hangi arac o reşit ?
TypeR s2k denemelerinde, Reşitinde dediği gibi typerda beyin yoksa 80km de vites tam bitmeye yakın basıldığından sıkıntı oluyo typer açısından,
bir iki örnek ile anılarım depreşsin :)
Typer (F/H/C) vs S2k (Test pipe,Cai)
65km Roll
http://www.streetfire.net/video/type...000_173642.htm
80 km roll
http://www.streetfire.net/video/s200...per_197569.htm
s2k içinden
http://www.streetfire.net/video/s2k-...ep3_199337.htm
Masallah araclara
Bu s2000 Hasanın yeni aldıgı aracmı?
herkese slm
araç benim arkadaşlar ismim emir hasanın ki değil yani
Güzel ve seviyeli denemeler olmuş gecenin keyfini çıkarmışsınız.Bravo size :D
s2000 orjinal son dişlisi (4.1) yerine 4.57 takınca 60larda vtec açık duruma geliyor, o zamanda güsel denemeler olabilir typeRlar ile
araçlarada maşallah bu arada...
inanın bende bilmiyorum muhabbetine deneme yaptık
ZY Typer le ilgili başka video yokmu acaba ?
Evet Serkanın dediği gibi 60km yok 80km mevzularını aşmak için arkaya 16 ınc takıp denedik 60km bastık Typer'ın devrinde sonuç aynı değişen bir şey olmadı.
ep3 ler s2k ler gibi seri üretim 220 hp gelse ne olurdu acaba ??
şu ikinci video da birşey dikkatmi cekdi. s2 kullanan arkadası ttanımıyorum ama burda konuyu takip eden herkez bir kere daha video yu izlesin...
orda s2 yanındaki cocuk diyorki onda sharger var s2 kullanan arkadasda ibneye bak nabuyo bu amk mı diyo bişiyler diyo. s2 kulanan arkadas buraya yazarmı. bana ibne derken maksadı ney_?? benim böyle muhabbetlerle işim olmaz birader her kimsen orda emniyet şeridine girdim evet doğru ama ordaki kullandığın laf bağriz bi şekilde bana hitaben kullanılmış...
herkimsen tanımıyorum seni beni tanımadan küfür de etmişssin. herkimsen buraya gerekeni yaz birader...
Maşallah araçlara...S güzel yürümüş sadece filtre ile maşallah. R larada Allah zeval vermesin ;) Birçok kişi böyle olmayacağını söylüyordu ama...
Bu arada 4. ve 5. videodaki parmak herkezi geçmiş :D :D
küfür edilmesi yanlış....
ne gerek var :(
Can's´isimli üyeden Alıntı
eger o cumleyı bızden bırıne kurduysa S2000 lı arkadas carsı pazar karsır moruk:mad:
çarşıyı pazarı,cumartesiyi karıştırmana gerek yok..ben arkadaşım adına küfürden dolayı özür diliyorum fakat denemede bulunan hiçbir arkadaşa küfür felan edilmedi..üzerinize alınmayın..;)
maşallah tüm araçlara çekimlerde on numara olmuş ZY yi çok beğendim filtre header egzosla güzel yürümüş.s2k nın da maşallahı var :icon_tup: