http://www.whatsapp.com/
nokia,iphone ve blackberry de bu programı kurup telefon rehberinizde kim varsa bbm gibi msj laşabilirsiniz.
Printable View
http://www.whatsapp.com/
nokia,iphone ve blackberry de bu programı kurup telefon rehberinizde kim varsa bbm gibi msj laşabilirsiniz.
Bende var. Gerçekten tam bir BBM alternatifi. iPhone'u olan arkadaşlarımla bedava mesajlasabiliyorum tabii ki BIS üzerinden. iPhone'da da internet paketi yeterli oluyor.
kanka sıoer sagol valla bızım kızda almıs sekıl yapıyo bana :D hemen yuklıyım bende
bende dır kullanıyorum cok memnunum
Bende kullanıyorum e71 de... İnternet pakediniz var ise BBM ve Whatsapp yüklü bütün çevrenizle iletişim kurabiliyorsunuz...
Ama sanki yüklediğimden beri pilin bitiş süresi kısaldı bende...
asırı pil yiyor 30dk konustum dün %70 sarjımı yedi velet :)
oha süper... yuklemem lazımda burdan değil :D
hala renksiz ekran telefon kullanan biri olarak soruyorum, black berry messenger tam olarak ne oluyor?
msn in black berry e uyumlu hali :D
BBM'in alternatifi demekten ziyade BBM'in bir gömlek üstü. BBM'in yaptığı herşeyi yapıyor üzerine ek olarak BB to BB zorunluluğunu yok ediyor.
Ayrıca son versiyonunu yüklediğimde telefon listemdeki kişileri facebook ile eşleştirip iş, profil fotoğrafı gibi bilgileri de facebooktan çekip otomatik olarak güncelledi.
Çok memnunum..
1 dolar fıyatı var itunes da acc amerıka benım ve kart girişi fln hıc yapmadım ugrasmak ıstemedım acıkcası msn gibi free versiyonu yoktur sanırım
çok iyimiş ya E72 de yükleyip deniyim 3g paketim var nasılolsa ;)
bende hem bbm var hem whatsapp var valla bbm i iptal etmeyi dusunuorm cok gereksiz pahali ya lanet sey... Whatsapp iyidir :D:D
internet paketi mi almak gerekiyor bu whatsapp için? aylık 1gb internet paketi msn full açık aşıyor mu 1 gb'ı?
uzun zamandır kullanıyorum:)
bazen çakıyor ama geç ulaşıyor yazdıklarım...
Paket yoksa kesinlikle denemeyin.
Wireless var diye denedim, wireless baglı olmasına ragmen ragmen turkcell internete baglanıp 5 lirayı falan gümletti.
Bir de sürekli baglı oldugundan sarj katili, ben sevmedim.
Geçen sene apple store'da ücretsizdi :) tutunca paralı oldu sanırım..Nokia ve B.b kullanıcılar elini çabuk tutsun her an paralı olabilir...Rehberdeki herkesi otomatik bulup listeye eklemesi çok güzel bi özellik.Ve ifonlar arası foto data vs. gönderebiliyorsun..Nokia ve b.b için şimdilik sadece chat mevcut :)
güzel icat ama benim işime yaramadı, bi hevesle parasını verip aldım sonra rehberimde whatsapp yüklü iphone kullanan 3 insan buldu, 2 si de çok uzaktan tanıdığım insanlar olunca pek bi işime yaramadı para verdim diye silemiyorum da şimdi :D
bu prog neye yarıyo karsı taraftadamı yuklu olması lazım..? rehberle ne gıbı baglantı kuruyo yanı rehberdekılere neler yapabılıyorz.? bb 9700 ıcın
rehberindeki whatsapp yuklu telleri buluo cunk yuklediginde numaranida giriosun programa. Cok kullanisli bi program ama su anda benimkinde prob oldu msj gelince ses cikmio sadece blackberrynin kirmizi isii yanio :D
BB 9700 almıstım 2 ay önce 1 gün sonra problem cıkardıgı ve hala servisler de süründüğü için kullanamadığımdan nokia n900 üme whatsapp yükliyim dedim ama malesef n900 de maemo tabanlı olduğu için yalan oldu :)
Blackberry candır yahu:)
birebir değişimmi .. buna gülerim ya :D aldığımın ertesi günü ayıplı mal diye gönderdim kvk değişim yapmadı geri yolladı hatta tamir bile etmedi.. bida gönderdim tekrar yolladı bida yolladım kasayı 3-4 yerinden kırıp yolladılar :D en son dün geldi kasayı değişmişler hala tuş kilidi tuşu çok zor basıo ve 1 günlük tel kasa komple değişti anlican .. kvk a şikayet maili attım , türkcell kontratlı üründü türkcell e ede attım .. tüketici haklarınada atttım, blackberry e de attım , şikayetvar.com a başvurdum .. kimsenin umrunda değil .. en son çare belediyede beyaz masa tüketici hakları varmış onlara başvurucam ..
anlican değişim lafları tam bi palavra
android kullanicisi olarak ben gmail i tercih ediyorum.
500mb lık paketim var. Gmail hesabım 4 farklı hesabımı aynı anda kontrol ediyor (sürekli). Aynı zamanda gmail chatim de 7/24 açık. Gmail hesabı olan arkadaşlarım bana direkt ulaşabiliyor, yine sürekli ve gecikmesiz. Telefon facebook ve gmail contactlarını otomatik olarak eşledi, zaten kullanmaya başlamadan önce bütün numaralı upload etmiştim. Bir yandan facebook uda kontrol edip mesaj vs gelirse uyarıyor.
Bütün bunlarla beraber mobil hava durumları, ekşi, fb, gmail vs hepsini cepten yapıyorum. En çok kullanımım geçen ay geldi, o da 110 küsür mb. Onun da sebebi bir şehri 4 gün boyunca google maps ile gezmemdi. Ne batarya sorunum var (yani 1 tam gün rahat gidiyor bu şekilde, smart phone için gayet iyi) ne de kota sorunum. Telefon değiştireceklere tavsiye ederim.
ben yükleyemedim bb için böle bi yazı çıktı sayfayı açınca
WhatsApp for BlackBerry is available for download from this location. However, no valid BlackBerry browser has been detected. Please use your BlackBerry Browser when visiting this website.
Set your "Browser Identification" to "BlackBerry" under Browser > Options > Browser Configuration > Browser: Internet Browser, save the settings and "Refresh" this page.
For more detailed instructions or other issues please visit our FAQ here
NOTE: you can also download WhatsApp Messenger from BlackBerry AppWorld
(For the record, we detected your browser as: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729))
programı e72 ye yükledim sorunsuz çalışıyor internet paketi olmayanlar sakın kullanmasın surekli bağlanıyor kapanma yok o kotu olmuş
ama anlamadığım nokta trial falan diyo galiba menu içinde satın al falan var yakında patlar :D
Eski versiyonunda interneti kesebiliyordum dün yenisini yükledim kesilmiyor:) ama ona da çözüm var telefondan Turkcell internet ayarlarına girip düzenle yaptığımızda Erişim Noktası İsmi:wap yazıyor onun 1harfini sildiğimizde(ör:wa) internete bağlanmıyor telefon eğer interneti tekrar kullanmak isterseniz wap olarak düzeltirsiniz:D