-
vallahi karne bu keyfiniz bilir--Başımıza iş aldık
-
çekirdekten yetişio işte :) takdir ederim ilerde ii bi usta olursa
-
canım turkıyemın ınsanları.ıyıymıs:D
-
Ahahaha bu çocukta potansiyel var bence bundan sağlam Hondacı olur :D
-
-
zaytung iyi değil efsane bence :D
-
-
iyimiş:D merso için parça bile toplamaya başlamış:)
-
okumuyorsa calıssın adam olsun eve ekmek getrsin papuc gbi dili calısıcagına eli kolu calıssın mustehak bence.
:D:D:D:D
-
Alıntı:
xcelboi Nickli Üyeden Alıntı
gülmedim. üzüldüm hatta. o demeçler o çocuğun ağzından çıktıysa gerçekten yazık olmuş. yaptığı iş kötü değil ama o yaştaki bir çocuk için sanayi son çare olmalı bence.
hocam gülmeliydin çünkü verilen site yani zaytung yalan haber , tamamen makara amaçlı diğer haberleride tavsiye ederim :icon_tup:
-
sorry yanlış yere yazmısım :D:D
-
Alıntı:
_sinan_ Nickli Üyeden Alıntı
hocam gülmeliydin çünkü verilen site yani zaytung yalan haber , tamamen makara amaçlı diğer haberleride tavsiye ederim :icon_tup:
gecenin bir yarısı zaytung maytung anlamam :D:D
-
cocuk dünden razıymıs yaw :D
-
-
-
ahaha karne bu keyfiniz bilir :D
-
-
bende saf saf okuyorum bu cocuk nasıl kurmuş bu cümleri derken sizin yorumlara bı bakım dedim köfteyi çaktım :hehe:
-
zaytung a daha uyanamayanlar var :D
-
İş inada bindi restleştik diyor hahahha.
81 mercedesi de german style yapsın.
-
ulan gecenin köründe töbe :D
ne bilim ben zaytung maytung .. www.yalanhaber.com yada ne bilim cakmahaber.com olsa gene anlamazdım heralde :D
-
ben de orta okuldayken karneyle alakası olmamakla birlikte babamın ustasının yanına girmiştim.1 haftanın sonunda babam ordan memnun olduğumu görünce bi daha göndermemişti sanayiye.:D:D:D:D
-
-
eski ama okumayanda vardır :D
-
-
Yaklaşan Genel Seçimlerle Birlikte Türk Dış Politikasında "Atara atar, gidere gider" Sezonu Açıldı
Zaytung - Yaklaşan Genel Seçimlerle Birlikte Türk Dış Politikasında "Atara atar, gidere gider" Sezonu Açıldı
hahah baslıga bak hortlamıs konu ama ne güldüm ya :D