-
Bu Tamponu Yapabilecek Babayiğit Aranıyor
-
Şimdi herkes seni "çok çirkin duruyor", "daha sade bişeyler seç", "çok tipsiz" diyerek bu tamponu yaptırma fikrinden vazgeçirtmeye çalışacak...
-
Çokmu zor ?
bir sürü fiber ustası var..
ilgililer gördügü zaman yardımcı olurlar zaten..
-
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi herkes seni "çok çirkin duruyor", "daha sade bişeyler seç", "çok tipsiz" diyerek bu tamponu yaptırma fikrinden vazgeçirtmeye çalışacak...
+1903
ayrıca yapsalar bile maliyeti hiç beklediğin gibi olmayacaktır.
-
Alıntı:
Valla İstedikleri Kadar Desinler Vazgeçmem :D
-
Alıntı:
bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı
Çokmu zor ?
bir sürü fiber ustası var..
ilgililer gördügü zaman yardımcı olurlar zaten..
İşte Zormu Kolaymı Bilemiyorum :rolleyes:
-
Yapan biryer illa ki bulunur ama 0dan yapılacapı için çok pahalıya gelir.
-
valla resmi göremiyorum ama istanbul garaja git yapar ama löw ünde dediği gibi kalıp yeni yapılacağından maliyetli olur
-
http://www.a-ctuning.com/
Ali Usta ıstedığın herşeyı yapar ve emın ol plastıkden daha sağam ur eğerkı ou dınersen ısıne karışmazsan
0535 312 34 28 Mehmet yonendırdı dersen yardımcı olacaktır...
-
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
Ali Usta ıstedığın herşeyı yapar ve emın ol plastıkden daha sağam ur eğerkı ou dınersen ısıne karışmazsan
hey gidi eski günler hey :D
-
Alıntı:
Kesinlikle çok çirkin ve hiç araçla uyumlu değil :D
Alıntı:
Sinan-VL Nickli Üyeden Alıntı
Valla İstedikleri Kadar Desinler Vazgeçmem :D
Vazgeçme madem ama bence çirkin :D
nerde yaptıracağın konusundada iyi fiberciler fotoğraftan yapabilirler ama sana çok pahalıya mal olacak kalıp parası vs. yüzü astarını geçer ;)
-
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür Ederim.irtibat kurdum :icon_tup:
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
hey gidi eski günler hey :D
her kulvarda oynuyoruz be kanka naparsın ahahaha ama artık devir değişti ee tabı çelikte değişdi diye bır sarı vvardı eskıden :D:D
-
Fiberci adem usta maslak oto sanayi.0533 338 30 40
-
-
-
bence maden sıfırdan yaptırıcaksın yandaki hava girişlerini bombeli top gibi yaptırma , bu şekilde daha hoş olur , hatta bu şekilde ciddi güzel tampon olur :icon_tup:
http://img833.imageshack.us/img833/7602/aaaafq.jpg
-
Adaş Bende Aynı Düşüncedeyim...Vazgeçmek Yok =)
-
vazgeçme fikini destekliyorm güzel olur
-
Alıntı:
ertan typer Nickli Üyeden Alıntı
Fiberci adem usta maslak oto sanayi.0533 338 30 40
ertan telefon için teşekkürler adem usta ile konuştum...Fiyat Konusunda Yanına Gidip Biraz Pazarlık Yapmam Gerekiyor Biraz Sadece :D
-
Anakarada olsan fifty cözerdi işini ;)
-
Alıntı:
bu tampon a-c de yapıldı sanırım ali usta iyidir marş. yaptırmıştım bi kere ama bi daha araba fiber bişey kesinlikle sokmam
-
-
bu tamponla iyice örümcek adama benzemiş araba...
-
MR. Garage yapar Ramosi nickli üyeye pm atın
-
ramo ıcabına bakar bunun :)
-
Alıntı:
Bu tamponu 3 sene önce AC-Tuning Ali usta bizim aracımıza yaptı alttakı fotoda onda kalıbı vardır ufak tefek işlemlerle senın aracına uyarlar, bence diğerinden güzel ufak tefek eklemelerle dahada guzel olur...
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/292.jpg
-
Arkadaşlar İlginiz İçin Teşekkürler...Birkaçyer İle Görüştüm Biraz Orantısız Fiyatlar Aldım :D Ama Referansı Yüksek Olan Arkadaşa Yaptırıcammm :D
-
ramosi yle görüş bide istersen
-
bende corsa opc ön arka tampon yapacak babayiğit arıyorum hatta arıyoruz camiaa olarak :D
-
ramo si varya buradada cok usta bi boyacimiz fibercimiz herseyimiz gordugu herseyi yapar bi konus kendisiyle ramazan abi sefakoyde dukkani var
"Ramo Si"
-
al resmi git yanına, Deki bu olucak tamam der brak malzeme parasını 1 hafta sonra gel eger işi yoksa :D bi bakmışın 1 hafta sonra gelince tampon kapının agzında seni beklior ;) gördüğünü yapmama gibi bi özelliği yok RamoSI. ne görürse onu yapıor MASALLAH !
-
sefaköy kuru tuning
ADRES : halkalı catdesi .. SİMSEK SANAYİSİTESİ NO/79
TEL:0212.426.45.99 CP:0542.764.81.43
ahmet abi yapar bunu = )
-
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
sefaköy kuru tuning
ADRES : halkalı catdesi .. SİMSEK SANAYİSİTESİ NO/79
TEL:0212.426.45.99 CP:0542.764.81.43
ahmet abi yapar bunu = )
Senin Adın Ümitmi =) Görüştüm Kendisiyle Aracı Götürüp Göstericem...Ramo ile pm leşiyoruz arkadaşlar :D
-
maliyet ne olur opc ön arka tamponlar için ?
-
Alıntı:
Senin Adın Ümitmi =) Görüştüm Kendisiyle Aracı Götürüp Göstericem...Ramo ile pm leşiyoruz arkadaşlar :D
yok bu zıpzıp adını bilen cok nadir :D:D
-
Alıntı:
otuzdört Nickli Üyeden Alıntı
yok bu zıpzıp adını bilen cok nadir :D:D
Ahmet Usta Teli Kim Verdi Diyince Beyaz Unosu Olan Arkadaş Dedim Ümitmi Dedi Bilmiyorum Dedim Nicki zıpzıp :D
-
Alıntı:
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
Bu tamponu 3 sene önce AC-Tuning Ali usta bizim aracımıza yaptı alttakı fotoda onda kalıbı vardır ufak tefek işlemlerle senın aracına uyarlar, bence diğerinden güzel ufak tefek eklemelerle dahada guzel olur...
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/292.jpg
Faruk Kaça Yaptırmıştınız O Tarihte ??
-
Alıntı:
Ahmet Usta Teli Kim Verdi Diyince Beyaz Unosu Olan Arkadaş Dedim Ümitmi Dedi Bilmiyorum Dedim Nicki zıpzıp :D
cıx ümit dilbu :D
-
Alıntı:
Faruk Kaça Yaptırmıştınız O Tarihte ??
o zaman olmayan bişey yapılıyordu yeni kalıplar vs. ve ön, arka tamponlar, marşbiyeller,spoyler yapıldı net hatırlamıyorum biraz tuzluydu ama artık var zaten, şuan o çok fazla bişey tutmaz tahminim tampon başına 500 diyim yani...