Jsv Racing'in kendisine mail atmıştım. Attığım mail aşağıdaki ve bana verilen cevap :)
Değerli Müşterimiz,
Bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili JSV Ankara bölge temsilcimiz yetkili bayimiz Can can oto ile görüştüler.
Bayimizin Müdürü olan Yusuf Bey konu ile ilgili olarak son zamanlarda çalışan personel değişiminden dolayı bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler.
Bu durumdan dolayı için çok üzgün olduklarını ve sizi tekrar dükkanlarına misafir olarak davet ediyorlar.
Bu konudaki mağduriyetinizi telafi etmek için,önümüz kış olduğundan size “Kışlık bakım Seti” hediye edeceklerini söylediler.
Konu ile ilgili orada yetkili olan Yusuf bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır.
Ayrıca alışverişlerinizde ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..
Müşteri Hizmetleri
www.jsvracing.com
From: serdar bayram [mailto:serdarisgor@gmail.com]
Sent: Monday, October 04, 2010 4:18 PM
To:
info@jsvracing.com
Subject: şikayet
Merhabalar.
Ankara'daki Şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto adlı yer sizin ürünlerinizi satmakta ve ben 2 gün önce 2.0lt aracıma filtrelerinizden almak için gittiğimde bana 2.0lt araçlar için 2600 seri li filtrenizi verdi. sizin sitenizden kontrol ettiğimde 1.6lt araçlar için uygun olduğu yazmakta ve sitenizdeki fiyat 35 tl ben ordan 45 tl ye almış bulunmaktayım. Bu konu ile ilgi bir uyarı yapıcakmısınız ? filtre 1.6 lar için değil demi diye sorduğumda yok abi olurmu öle şey dbunlar 2.0 lar için diyip durdular.
Nekadar arkadaşım ordan jsv ürünlerini aldıysa hepsi şikayetci.