http://www.facebook.com/pages/Garaj3...37236992995969
http://www.streetfire.net/video/38-k...-r_2079563.htm
Printable View
nasıl stock leon bu 180 hp sport up nasıl gider böyle eminmisiniz stock olduguna???
baya bi sıkmıs:D 180 hp stock leon asla bu sekil gidemez:D
arkadasım sen ianıomusun 1.8t 180hp bi leonun o type-ri öle geçicegine nese yorum yapmıyım arac sahiplerini tanımıorm ama senelerdir denenen araçlar bunlar ama sonuc garip
bu videoya göre konuşmak çok anlamsız :) 1.8t iyi de olsa, stock olarak typeR geçer bence de..
Sonuc saçma bence
ya taypar hiç gitmiyo yada leonda en azından yazılım egzoz falan var.. biz burda leon cuprayla aynı şekilde yarıştırıyoruz tayparı cuprada revo chip pompa ve egzoz var sanırım.. ancak bu kadar fark olabiliyor.. leoncu arkadaş inanmış :D
araç 225 lik cupra olmasın?
ahahahahha stok mu !!!!! sana o 1.8t olanları sayım mı....ıntercoller k04 yazılım down pipe ayrıca deneme 200 de bıtmıs bence net sonuc bu degıl :) dıger vıdeolar da gelıcektır yakın zamanda UE444 de koyar sanırsam
maşallah araçlara ama 18t ise sanmıyorum bu sonuc boyle olsun...
orjinal 1.8t agırlıgından dolayı filtre egzoz headerslı vti ı anca bu kadar geçer ;)
videodaki araç leon.. leonlarda tam rakam kesin olmayabilir ama 1396 kg olmalı..
Leon top-sportlar iyi bi yazılım ve egzozla 225 hp falan oluyolar bu arada..
Bu araç yazılım egzost olmadan bu şekilde tayyarla yürüyosa 1k dan az ağğırlıktadır.
eğer kayseride başka leon top-sport yoksa satılık ilanındada aracın üstünde neler oldugu yazılmış bu arada :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32154037/detay
kesin sonuç olmamış bence
200 yerine 300 e kadar basın
hiç inandırıcı gelmedi leon un stock oldugu :S
ortaya çok ciddi iddalar koyulabilir bu lafımın üzerine ama eminim bundan.. leon harika bi araç evet ama fazla agır.. eger leon stocksa karşısındaki araç bi taypar deil de filtre egzoz ve headerslı temiz bi vti olsa bile bu kadar fark acamaz ;)
typer a 10 sene yag koymasan bıle stock 1.8t boyle gecemez BENCE :)
videoda birde yuklu typeR denmıs yuklu olan leon cıktı :)
Şaka gibi :D
bu kadar honda uzmanının oldugu bi ortamda böyle orjinal falan diyince sonuçların ne olacagını tahmin etmek lazımdı aslında :D aracın speclerini dogru düzgün yazsanız herkes derdiki maşallah güzel gidiyo.. şimdi herkes diyoki yalan söylüyosun.. gerek yok böyle şeylere ;)
ılk vıdeoda leon soldaydı,2. vıdeoda bırde burdan bakalım dedıgınde saga gecmıs bende bunu cozemedım:D:D:D
bu leon benim arkadaşın eski aracı, draglarda kevinin araba ile eşleşen cupra r, zaten TR'de 1 tane sarı cupra r var. Kısa farları ve sisleri sarı zenon olması lazım. Araç tahmini 350hp civarında. Komple egzoz,kutu içi filtre,büyütülmüş turbo,enjektörler,forge dump valve bunlar aklıma gelenler :)
ben bu arabayı bızım okuldan hatırlıyorum eskıden ama hıc gazlamadık ,zaten bırkac kere denk geldım oyle sureklı degıl.vıdeoya gore aracın stock olması ımkansız ,ctr stock bıle olsa yınede leon gecemez bu kadar.aracta en azından chıp ve egzoz var ,buda duzgun yapılmıssa 220hplerı gorur demek.bu araclardan k03s cıktıgı ıcın normal 150hp lık 1.8t ye gore bıraz daha fazla hp almak mumkun yazılımla.ctr de fıltre egzoz ve headers varsa ,leondada chıp egzoz varsa sonuc bu sekılde olabılır.kafa kafaya yuruselerdı bence daha guzel bı sonuc olurdu tabı orası ayrı :)
not ; yukardakı yazdıklarım FR ıcın gecerlı ,cupra ıse ısler degısır tabı.
garaj 38 emre bılmıorum kımsen burda yenı uyesın sanırım arac senınmı onuda bılmıoruz speclerını bılmedıgın aracı neden sahıplerınden hbrsız yukluosun burda sen tıulkıysen herkesde kuyrugu sen ıstedıgın kadar stock de leona kısa ve net stock 1,8 turbo typerı gecemez yazılım egsoz ıntercoler vs var demekkı burda kımse bosa konusmaz cok oncelerı bu araclar denenedı onlarca kardesım