Anmelden | Facebook
:hehe:
Printable View
Anmelden | Facebook
:hehe:
fena fena :D:hahaha:
koptum looooooooooo
hız sınırını geçtin sdajıodasıjdsa :D
hahahahaha
ahahahahah çok iyi ya :D
Biz bunu çok kulandık yolda acayip zevkli oluyo :)
ahahahahahaha türkler uçuyo yaaaa :D
hahaha süper yaa:D:D
hiz sinirunu geçtiun boku yedun
:hehe::hehe:
iki yuzz otuz metre sonra sola dön bakiiim bak kizuyrum haa hahuahauhauhaahahahahaha
gerçekmi bu :D
hız sınırı olayı gözümden yaş getirtti ahhahahahs:D:D
ahhahaahaa abi ben bunun yüzünden kaza yaparım ! gülmekten arabayı kullanamazsın ki !
benim telefonda vardı ilk defa açıp sonra da 50km/h yi geçince gülmeye başladık :) bide estafurullah tarzı bişey söylüyor
cok fena bişe olmus :D
gece gece yarıldım gülmekten :D:D:D:D:D
ahahah fenaa :)
harika ya :D :D
çok iyi valla :)
gece gece güldük ya saol ii geldi vallahi :))
navigasyon kullanan varsa aranızda,
En son güncel IGO yazılımını
4-5 tane yönlendirme ses dosyalarını (bu izlediğiniz lazoğlu dahil) Çok eskidi bu ses dosyası.. Daha güzelleri var.. :)
en son güncel Başarsoft TR haritasını
En son güncel POI leri (eczane benzin istasyonu vs)
TR deki 800 e yakın noktada olan radar noktasını (hareketli, trafik lambasında, şehirler arası yollarda konuşlanmış olan devriye araçları vs)
ve istenilen herhangi bir dünya ülkesine ait haritayı kendisi ile paylaşabilirim.
Özelden yazmanız yeterli..
Tüm dünya avcunuzun içinde.. Mahalle mahalle.. Sokak sokak.. Kapı numarasına kadar!.. O adrese en yakın eczanesine ya da pastanesine ya da bankasına kadar..
Norveçinden tut güney afrikasına kadar, rusyasından japonyasına teksas ına kadar haritların hepsi 40gb civarı.. Tüm dünya.. Şaka gibi değil mi.. :)
--------------------
ÇOK ÖNEMLİ NOT
Buradan yazdım navigasyon yazılımı gönderebilirim diye ama,
Sitede aktif olmayan, hiç mesajı olmayan, yeni üyelik almış ya da 3-5 mesajı olan kişilerden pm ler geliyor programın linkini bana da verir misin diye, belirtme ihtiyacı duydum..
Göz aşinalığım olmayan, sitede aktif olmayan, site üzerinden tanımadığım hiç kimseye link göndermeyeceğim. Haberiniz ola..
Başıma bela olmayın ondan sonra..
Yurdum insanı ne de alışmış sadece asalak yaşayıp sömürmeye..
bagiriyo bi de adal :D
Arkadaşlar elinde olan ismini bilen allah rizasi için yazsin şuraya telefona kurman lazim bunu :D
hayır bişey değil aracı kullanan da laz olsa bağırdığında çeker sıkar 2 tane :D :D
ahahaaaaaaaa çok iyi ya:D
lan varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahh
bu nasıl bişey yaaa acaip guzel sabahtan beri guluyorum :D :D :D :D :D
bir de ankaralı versiyon var onun videosunu çekeyim ben size :)
gercekmı bu yaa :D
hedefe ulaştınız sadakallahülazim :D
Hahahaha :D
süpermiş :D
Cok iyi olmus, boyle seylere ihtiyac arz var talep var :D
super olmuş :D
nokıa navıgasyonlu cıhazlar içinde program var nokıanın kendı sıtesınde konusmaları kendın kayıt edıyosun kurdumda daha konusma yapacak adam bulamadım :)
ilk defa duydum çok güldüm:D
ula eldum gulmekten :D :D
Adana şivelisi varmı :D :D