Yeni yilin ilk konusunu acayim dedim..Muhtemelen ilk kilitlenen konusuda olacak :)
Herkese mutlu yilar;)
Printable View
Yeni yilin ilk konusunu acayim dedim..Muhtemelen ilk kilitlenen konusuda olacak :)
Herkese mutlu yilar;)
ahahhaha ben dusundum sen yaptın...
5 dk gecikmisin ama :)
mutlu yıılar :)
mutlu yıllar bol kazanç saglık dolu yıllar
:Dyeni yılın ilk konusu hayırlı olsun :D
:)))))))))))))))))))))))))))) iyi yıllar
yenı yıla yemek yıyerek gırdım sımd tum sene yemek mı yıcem bırı bana bunu acıklasın
yeni yılın ilk kiliti ilk banııı hadi hadi heyecanlanıyorum ne zaman olcak acaba::D
herkese mutlu seneler
hehheye yeni yıla tuvalette girdim :D :hehe:
:hehe: şaka şaka :D
bu sene 23nisanda bir üyemizi moderatör yapacaz
öğrenciler 1günlüğüne başbakan oluyor o hesap:D
nice mod.lu senelere =)
yeni yıla para sayarak girdim babam geldi taksiden yemek yemek için o arada bende para saya saya girdim yeni yıla belki bütün yıl böyle geçer oh mis :D
şu an babam sarhoş kadınlarla geçen muhabetlerini ve diğerlerini anlatıyo koparsınız kesinn
herkeze saglıklı mutlu ve kazasız belasız seneler :)
Mutlu yillar. Millet :)
Sitede ne yapiyorsunuz yaw yeni yila bu baslikta girilir mi cikin gezin aga :)
Aksam 5.20 su an ve 15 kisi dag evinde icmeye basladik.. Yeni yila nasil girdik muhtemelen hatirlamayacagiz :)
sizin muhabbetler normal sanırım abi bizimkiler muhabbet değil babam kendi anlatıyo ben sandalyeden düşüyorum :D an itibarı ile natılus'ün önünden almadığı müşterileri anlatıyo 2 dk önce 15 yaşında evlenmiş 16 yaşında doğurmuş 21 yaşında oğlu olan sarhoş bi kadın binmiş babam onunla muhabbetini anlatıyo motor şanzuman difo incelemiş göz ucu ile kafı tabanca gibiymiş felam belden yukarı çıkamıyo yani daha içmeden oda yarın akşam içecek içkisini o zaman dehşet olur:D
Sizde durum neydi?
Ben fakir spec soda+fıstık ile girdim :)
He birde bu sene üye olduğum ama beni kendine bağlayan bu güzel forumla girdim :)
piyango kime çıktı la ? bizden mi ?
http://i55.tinypic.com/2h5r04g.jpg
Herkeze iyi yıllar :)
victoria yı getirin bana :D
CeN*BetCe de abi
cnbc-e açın peffff..
digiturk kanal 30..
:D:D:D
,Yılın ilk kilitli konusu kimden ? ilk ban ? beklenti içindeyiz..Şu an cnbc-e yayını kesse varya :D :D :)
gönüllü var mı:D
Ilk banlanan Yigit Y yada Barkin olur heralde :)
herkese saglıklı mutlu yıllar dilerim
Mutlu yıllar herkese :)
Özgür abi sanada sevgiler saygılar :)
Saygılar bizden efenim:D
Mutlu yıllar herkese..
yeni yıla vtec açarak girdim :D
herkese mutlu yıllar
yeni yılın ilk kilidi geldi :D
Tow hooks alana ve kapatana hayırlı osun :)
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar ALLAH c.c. herkese gönlündeki swap ı nasip eder inşallah :)
biz yeni yıla sahilde gazlayark girdik inş bütün yıl böle geçer herkese sağlıklı mutlu yıllar diliyorum...
mutlu seneler cümleten :):)