arkadaşlar youtube falan geziyorum b16 için kullandıkları egzantirikler ne bilmiyorum ama hayvan gibi vtec açıyorlar bu şekilde bildiğiniz bir egzantirik modeli varmı ?
örnek video
YouTube - CRX b16a fully built aggressive VTEC
Printable View
arkadaşlar youtube falan geziyorum b16 için kullandıkları egzantirikler ne bilmiyorum ama hayvan gibi vtec açıyorlar bu şekilde bildiğiniz bir egzantirik modeli varmı ?
örnek video
YouTube - CRX b16a fully built aggressive VTEC
ohaaa.. harbiden insan gibi açmıor vteci :D
BU egzantrikten degilde sanki ITB varmış gibi geldi bana
ama eger agresif egzantrik istiyorsan 2005 model skunk2 camler falan gayet sert vtec açıyodu :)
Sen bizim integraların Vtec açısını duysan herhalde aşık olurdun:D
Skunk 2 Stage 2 egzantrik var bende bu videoda ki araçtan daha agresif açıyor :p
YouTube - allmotor b16a
Miss :) baska videolarinda setup yaziodu telefondan anca link i buldum. itr egzantrikleri var galiba
sohbett?......................
aslında benim düşüncem şu vtec altındayken normalden çok daha az gitsin sessiz sedasız az yaksın ama vtec açınca seste arabada kudursun maxiboost un attığı video gibi ne güzelde biniyo vtec e
sendekiler tuner stage2 mi pro stage 2 mi ?
bendeki egzantrikler skunk 2 Stage 2 Race yani dediğin gibi Tuner serisi çünkü skunk 2 Pro bizim ıntegralara fazla geliyor yani tehlikeli oluyor çünkü 9000rpm sonrası bizim TEG'ler yatak kırıyor:( Skunk Pro serisi 9500 10000 gibi max güç veriyor o da işime gelmiyor;)
yokmu vtec killer :beuj: ;)
2500 lirayamı ne gelio o eksantrik ekşına gerek yok :D
integra pek sevmezdim :)
takii kcanın integrasının sesini duyana kadar...
hytech,piston,beyin vardı. bu ses felan mantar yani sünnetçiye katılıyorum :) stage egz ile şakalar.
Vtec Killer bence baya bir agresif PT52 li 106 gibi yapıyor vtec'leri :) Tabiki daha trde uygulayan göremedik ama sormuşsunuz bizde yazalım :)
vtec açtığı anda ses yükselsin istiyorum vtec killer olacaksa neden vtec ? :D sürekli bögüren bi araç değil ben açtım diye bagıran bir vtec sesi örnekleri bekliyorum
toda vtec killer ;)
ama Polis 2 km uzaktan awuçlarını okşamaya başlar :D
part number:63402A-2
crower stage 2 egzantrik seti.
Stock idle lobes (sec/pri) with #63402 VTEC (mid) lobes.
vtec altı lobe ları oem gibi, vtec lobeları stage 2 göre. en belirgin geçiş sesi bununla elde edilebilir diye düşünüyorum.
normal crower stage 2 egzantrik setlerinden frklıdır.
Konuyu görünce g.antep deki b16 crx alasım geldi valla:)
brian crower stage 3
Hüner kamşaft ın stage 2 sini tek geçerim :D
.....::::: Huner Kamşaft Modifiye :::::.....
Eski seri skunk2 stage 2 ve aem v2 baya etkili ses veriyordu vtec açışı çok keskindi
Stock EK9 Type R gibi VTEC acan yok arkadaslar .. direk cok belirgin ve tahrik ediyor..
Agresif VTEC acmasi sadece egzantrik ile alakali degil .. Birsürü parçanın mekanizmanın kombinasyonundan oluşuyor..
Bilal den aldığımız, B18C nin üzerine vtec sesi duymadım, B16 lar vtec açmıyomuş gibi gelmeye başladı, bir de unutamadığım vtec sesi Aybek in vti ındaydı.
b16 kapaklı integraların harbiden sapıkça bir vtec açışı var. bende başta std egzantrik olduğuna inanmamıştım :D
sapık vtek açışı istiyorsaniz ve egzantrik alacak paranız yoksa standart egzoz sistemiyle CAI deneyin :D