Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. Kaza ve değişen yok dendi. Keyfen boyalıymış. Telefonda plaka vermiyorlar :) :)
Printable View
Honda Civic 2.0 Type-R 2002 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.. Kaza ve değişen yok dendi. Keyfen boyalıymış. Telefonda plaka vermiyorlar :) :)
fotolarda çok kotu duruyor yakından gormek lazım.
07 D plakali vardi bu paraya ayni gorunum km de eger o arabaysa taklali diye biliyorum..
plakası 07 D galıba
hatta eminim o arac
araç 07 D 7550.araç daha önce yaşar nickli arkadaştaydı zannedersem.
gidin güzel bir yerde baktırın bence. gazlamak için alcaksanız motoru kompresyonu, kasası düzgün olsun yeter.
taklalı araba. tavanı komple değişik arkadaşım baştan diyeyim. antalya da toplandı. 07 d plakalı araç...
daha gecen gün 29 bın di, 27500 e dusmus, bıraz daha yatarsa 25e bile gider ama taklalıymıs işteee :(
Rengi çok güzel ama taklalı olması kötü, zaten fiyatta o yüzden bukadar düşük.
cuma gün gördüğümde bi tanıdığım sormuştu 25 e bıraktılar zorlasan altı bile olur
olum benim şahin bundan daha diri duruyo :hehe:
galericiye mesaj attım ruhsat masrafları ondan olursa takas edebilirim diye :D
galericiden cevap geldi abi bu sana yaramaz senin araba e class bulalım diye :D
bu arabaya anlam veremedim:?????
adamlar araçla ilgili bişey yazmamış zaten ilanda krediyle başlamış krediyle bitirmiş:D:D
resimlerde cok kötü duruyor lego arac gibi :S
Typer'dan fazla anlamadıgım halde bu araba typerlıktan çıkmış,ön tampon allaha emanet tutturulmuş sanki
25bın bıle olsa acırım o parayı vermeye..
yolda giderken dökülücek gibi duruyor .
valla miniğinde dediği gibi kötüsüne 20 lira çalışır benim paramla :D
ben mesaj attım adama kaza bela yok diyor :)
tek parça boyalı oda komple:D
Takla attığında tavanı yere değmemiş heralde :)
Araba garaj arabası keyfi boyatılmış heralde garaj çöktü üstüne :D
hepiniz fotolara bakıp konusuyosunuz taklalı araba alınmaz kötü duruyor vs. diye
gidin bide yakından bakın. fiyatı gayet makul zaten typer alan aramzda hangi insan gazlamıyor ??şasesi kulesi düzgünse pazarlık yapılıp her türlü alınır.
Burası Antalya en düzgün m3 ten düzgün duran 3 parca m3 var ;)
ve kimsenin haberi olmayan ne pertin perti arabalar..
bu arabayı alcan surmucen forumda type r ım var desen zaten yalamalarınla iş guc yapsan para kazanır arabayı o paralarla yaptırırsın :D :D :D :D
25in altına zorlanıyorsa alırım güzel hale getiririm. Bu fiyata type-r yok valla vti lara 25 ler isteniyorken pertte olsa bu araç alınır bence...
o zaman pazar günü gidelim melih :) şahsen ben gitmeyi planlıyorum
nereye gidiyoruz la :s
son sahibi olmak isteyene güzel bi araba:D
Bence son sahibi falan olunmaz. 25 in altında alınırsa o fiyatlarada satılır elbet diye düşünüyorum.
25-26 verenler parayı sokaktanmı topluosunuz acaba merak ettim