Turkcelle sordum bugün telefon getiremiyorlarmış..Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ?
Printable View
Turkcelle sordum bugün telefon getiremiyorlarmış..Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı ?
getiremiyorlarmılş derken?
sırada bekliyorumda bende sıkıntı netymiş?
valla cevahir aveda vardı dün satıştaydı ama kontratlı satmıyor ***** avea peşin yada kredi kartı.
turkcell platinum üye isen arayınca eve yolluyolar diye duydum ama ben aradıgım zaman elimizde yok dedi sinirlendim dogubanktan aldım
kampanya yaptık k.kartına diyorlar arıyosun telefon yok diyorlar
ben dün aldım daha bi araştırayım ellerinde vardırda eşe dosta saklamışlardır
tamam bir sorayım birçok büyük marketlerde var bu arada
en son marmara forum saturnde gordum teşirde bile vardı 1hafta once :D
media market vs gibi yerlerdede bulunabiliyor
ben yarın bi sorar donerim kesin zulalarında vardı iphone4 yok çekiyorlar herkese :D
kardeşimin doğumgnudydu dün çoktum tepelerine çıktı bitane ortaya hemen :D
Capitol deki Trcell ve suadiyedki büyük türksel de cihaz mevcuttu en son 2 hafta önce gittik aldık capitolden.
kadıkoyde bır cok telefoncuda 16-32 gb kontratlı alıp kutusunu acmadan satmıs olan teller var...dun bı telefoncu arkadasım vardı galaksy s almaya gıttım elınde 15 tane felan vardı...bence alınır adına faturalı olmasada garantılı cıhaz oldugundan hıc bır sıkıntı olmuyor..
fiyatları ne durumda bilen var mı ki
gecen hafta arkadaşa aldık turkcell kontratlı tanıdık vasıtasıyla, bi soriyim yarın haber veririm uzman
ya esasında bnm 4 e merakım yokta geçen fatura öderken abi çok fatura ödüosun kontratlımı falan dedi yok dedim normal fsatura dedi gel telefon verelim ii dedim müsait olduğumda uğrarım konuşruz,bgn gittim telefon yok :)
benide bikere gaza getirmiş oldu bulmak lazım :)
kanyon turkcelle bak
almadan önce oraya sormuştum vardı ellerinde
aldıktan sonra farklı zamanlarda 2kere yine sordum öylesine gittiğimde yine var dediler
Ne demek ağabey. Yapı Kredi Bankasının yanında hemen, köşedeki yeni binanın alt katına açılıyor. Billboardlara falan reklam verdiler 14 Nisan,06:00'da açılıyor diye ama dikkattinden kaçtı sanırım. Umarım getirirler bi kaç tane açılış için millet bekliyor çünkü. Becikoğlu AVM'nin girişindeki Turkcell tanıdık, yarın unutmazsam senin için sorarım, yapabilecekleri bir şey varsa P.M. atarım ben sana.
iPhone5 çıkacak..Hatta geçen hafta gümrükte yakalamışlar yurda kaçak sokarken 5'leri daha tanıtımı yapılmadan(gazetede okudum) ama hâlâ piyasada 4 kıtlığı var..
cem bende var yarın gel alledelim
Abi varmış.Okulda filan bahsediyorlardı Abd'ye gidip gelenler.Resmi tanıtım yapılmamış ama çıkmış diyorlardı.Zaten resmi tanıtımı da hep Haziran'da yapıyorlar..
Nitekim gazetede de okudum öyle bir haberi.700.000 Euro değerindeymiş ele geçirilen telefonlar.
Neyse konuyu dağıtmayayım ben.:rolleyes:
"Futbol topu" 6 bin kaçak İphone çıktı - En Son Yaşam Haberleri - Habertürk
Çinde üretilen diyor:)
Abiler sıkmışlardır sıkmamışlardır.Ben duyduğumu ve okuduğum bir haberi söyledim.
Sorun o değil.
Sorun bahsi geçen iPhone'lerin yeni modeli çıkacak olmasına rağmen iPhone4'ün hâlâ Türkiye'de istediğin anda bulunamaması.Operatörler kampanya yapıyorlar ama lafta.Almaya gidiyorsun;telefon yok ellerinde.:)
2 ay bekledim ki Zonguldak'a gelmesi durumunda ilk 3 kişi arasındaydım, daha fazla sabredemedim Blackberry kontratlı HTC aldım :D
İp5 seneye mayısta çıkacak onun daha yolu var...
Bu arada bugün bakırköye inicem isterseniz meydan turkcell ve capacitydeki turkcelle sorabilirim?