Arkadaşlar bu telefonu kullanmış olan varmıdır görüşlerinizi alabilirmiyim almayı düşünüyorum da.. kullanımı nasıldır +ları -leri nelerdir?
Nokia Türkiye - Nokia 8800 Carbon Arte - Products
Printable View
Arkadaşlar bu telefonu kullanmış olan varmıdır görüşlerinizi alabilirmiyim almayı düşünüyorum da.. kullanımı nasıldır +ları -leri nelerdir?
Nokia Türkiye - Nokia 8800 Carbon Arte - Products
Normal 8800 kullanıyorum.Batarya ömrü abartıldığı kadar vahim değil ama genede daha iyi olmasını bekliyor insan.Onun dışında memnunum
bence hiçbir ozelliği yok
alo demek için kullanılan şık zarif bir telefon :) sarjı çok uzun gitmez tuş takımını sevmiyorum mesaj yazmak için rahat değil bence
geri kalan tüm ozellikleri klasik nokia :) 8800 gold edition kullandıktan sonra bidaha bu seriye yaklaşmadım :D
şuan E71 var bende .farkettim ki hiçbi özelliğini kullanmıyorum dedim bari şık zarif bi telefon aliyim alo desin günde zaten 20 25 msj anca çekiyorum bu telefonada aşığım resmen o yüzden bunu düşünüyorum...bide bunların fiyatları nedir bilen var mı tam olarak :)
piyasada birebir replikaları var hatta orjinalinten tema bile gonderilebiliyor made in filland yazıyor arkadasında 150tl falan :D
orjinalleri sıfır yok artık haliyle piyasada telefonunun temizliğine gore 700tl ye kadar isteyen var tabikide o paraları etmez :D
benim sirocco gold u en son titreşimi bozuk halde ki kızağı falan sağlamdı 300tl ye verdim :)
etse etse bunlarda 450 etsin :)
Kullanan biri olarak bir android işletim sistemi olan telefondan beklediklerini bundan beklemeyeceksin fakat klasik bir nokia telefonda ne varsa bundada var tabi en büyük özelliği ve yapılış amacı şık bir telefon olması. Ben en son 8800 sapphire kullanıyordum bozuldu servise verdim yapamadılar ve nokia bana bu carbonu yolladı sıfır olarak kullanmadan sahibindene koydum satıyorum fiyat olarak biraz yüksek rakam istiyorum.
2000tl diyorum ama pazarlığım var...
Carbon değil ama sirocco kullandım.Telefonun gercekten hiçbir özelliği yok 3310daki özelliklerin aynısı diyebilirim.Tus takımı onursümer'in dediği gibi biraz kullanması zor olabiliyor.Ama bi cekiciliği bi karızması var telefonun.Ayrıca okadar vermeyede degermi bilmiyorum acıkcası:D:D
8800 in butun modellerini tek tek kullandim..eger internet vs onemli degil ise mukemmel bi telefon.cok rahat kullanilio.en guzel modeli benim icin sapphire arte idi.carbon da guzel ancak sapphire daha bi ozel duruyo.tek zayif noktasi bi sure kullandiktan sonra ses az gelmeye basliyo karsindakini duyamiosun ancak telefon garantili ise serviste 1gunde hallediolar eger garanti degilse cok uygun bi fiyata 3-4 saatte yaparlar.
tipten baska ise yarar birseyi yok, mikrofonu cabuk bozuluyor1 senede 2 kere degistirdim ayrıca birsürü birebir cinli cakması var.o paraya git iph4 al bence
2000 çok bencede bide 0 ıda yok sanırım bunların ama acaip hoşuma gidiyo telefon ya :S
Donanım aramıyacaksanız ve telefonun gerçek amacı olan konuşmak ve yeri gelince mesaj atmak için hep şık hemde prestij bir telefon... Bende ilk elden 8800 arte mevcut zamanla kullanıma bağlı arkadaşlarında dediği gibi gelen sesi zor duyuyosunuz ama o açılırken çat eden kapak sesi çok güzel :)
bende bi ara kullanmıstım arte yi sattıgıma çok pişmanım hala.karizmasından başka bi özelligi yok :) camerası kötü şarjı az gidiyor ama yinede değer :)
yanlış anlaşılmasın ama o tarz bi telefonun ederi maksimum 500tl :)
2000tl ye ikinci el vertu var :) gerçi oda nokia imalatı ama farklı cihazlar :)
sadece gosterıs ıcın yapılmıs baska bır ozellıgı yok ters cevırıyorsun calarken sesı kesılıyor artin ıcın o paralar verılmez yanı
500 TL ye varsa sıfır aliyim hemen :D:D:D
4 yılı gecen zamandır sapphire kullanıyorum, aralarında hıc bı fark yok sadece kasa farklı. bu telefonu kesınlıkle bozamazsın cok saglam, ufak tefek arızalar bıle yapmıyor. şarjı 2 gün gıdıyokı kız arkadasım günde mın 100 tane mesaj atıyo..
agır bıraz face twitter google gıbı sıtelere gırebılrsn ama tabı ıphone bb ıle falan kıyaslamak mantıksız.. bu telefon ömürlük telefon sökük dagınık sekılde ıcınıde gördüm ve gerçekten bu telefon kusursuz üretılmiş bir kasa.
Telefondan yaziyorum aksama linki koyarim
Bu telefon hakkinda cok doluyum sakin alma cok kotu bi telefon ve piyasada zebille cakmasi var iphone 4 kullaniyorum kesinlkle baska telefon bakma
Düşünürsen bir arkadaşımda var Arte Carbon kullanılmış fakat çok temiz çizik vs. yok. 1000tl istiyor. Düşünürsen telefonunu vereyim.
Doğru o ilan ama dediğim gibi daha uygun fiyata vericem...
Nokia 8800 Carbon Arte Cep Telefonu 2.100 TL Sahibinden satılık sıfır