Aracımın motorunu yaptıracam ama bildiğim düzgün bir usta yok saçma sapan insanlarada yaptırıp heba etmek istemiyorum ciddi anlamda motoru mükemmel toplayabilecek bir yer öneririmisiniz bana :(
Printable View
Aracımın motorunu yaptıracam ama bildiğim düzgün bir usta yok saçma sapan insanlarada yaptırıp heba etmek istemiyorum ciddi anlamda motoru mükemmel toplayabilecek bir yer öneririmisiniz bana :(
Necdet abiye selamlarimi soyle. Gurol Narin'in cok selami varmis dersin :D iyi yapmazsa bizzat ben ilgilenirim :)
::BMW ZEL SERVS ANKARA, BMW SERVS ANKARA, MEK BMW ZEL OZEL SERVS,AMAZ OTO SANAY STES ANKARA
telefon : 278 57 04
ayrica buda eksi sözlukten : ankara şaşmazdaki eşsiz bmw servisi. borusan yanında halt etmiştir. sahibi olan nejdet usta arabaları en ince detayına kadar bilir.
- TBS harun usta.
- Meba oto
huzur bmw-nur aydın otomotiv 11. sokak
her türlü yardımcı olurum
efe mekanik tavsiye ederim şaşmazda girişte ;)
şimşek bmw necdet ustaya gidiyorum ben.. iyidir işinde ama pahalıdır..
ferros garage nasıl peki?
nejdet usta +1
başlarda pahalı gibi gelebilir ama devamlı müşterisi olunca ufak tefeğe para almaz veya az alır
necdet usta 3.700 den 4.600 e kadar fiyat veriyor :( Ferros garage' ın işçiliğini bilen arkadaşlar yokmudur orda yaptırmak daha uygun olabilir benim için.
ben iş yaptırmadım ama ferrosda tecrübelidir, sürekli önü dolu oluyor. e30 e36 baya gördüm önünde
Ugur Abi "efe mekanik" iyidir.
Ümit BMW
şaşmaz 30. sk No. 30 imajın az ilerisi
532 655 54 58
arayıp fiyat alabilirsiniz
işçiliği iyidir
Birde dedeoğlu bmw ye git istersen başkent sanayi sitesinde ünlü otonun olduğu sırada
kimse aklımdakini önermedi :)
hepsiyle tek tek görüşeceğim fiyat ve işçilik bakımından kim daha iyi ise ona yaptıracagım artık hayırlısı.
Ostim'de Metin usta'da iyidir.
ferros ferhat usta iyidir
parçalar için ertürkbmw den de fiyat al, daha hesaplı olabilir
dedeoglu bmw ,metın usta.
boru san :D
ferhatla anlaştım aracım ferros garage da yapılıyor şuan dün akşam bıraktım dükkanına herkese teşekkür ederim yardımları için diğer yerler çok abartı paralar istiyorlar ferhat sağolsun güzel bir fiyat verdi ustalığından kuşkum yok daha önceden yaptığı araçlarıda biliyorum ilk olarak sp 325 i ankaraya getirdi ve tek yapmıştı ferhatın işini 4 4 lük yapacağına eminim.
dedeoğlu servis
bmw em olasa Swap Center Gokhan abı ve Ferhat abı harıcınde kımseye elletmem
ferhattın yaptıkları ortada adamın önü zaten komple bmw e30 m3 e39 m5 e 36 m3 , 20i ler kapısında millet yaptırmak için resmen kuyruğa giriyorlar gökhan abiyle muhabbetim yok ferhat gayet iyi başarılı güvenerek gözüm arkada kalmadan bıraktım aracımı şuan motoru sökülüyor diğerleri gibi 4.000tl 5.000tl masraf çıkarmadı 3.000tl masraf biçti işçilikte içinde yapacak gayet iyi bir fiyat bence...
Evet ... BMW arabasından korkmalarının tek sebebi ustasının olmadığını düşünmeleri ...
Huzur BMW
Fevzi Ünal
Turgut Aydın
uzlar bmw nasıl bu arada ?
Güncel
Şu sıralar işçiliği abartmayan ama düzgün genel bakım yaptırabilceğim bi usta arıyorum öneriler nedir
Bide park sensörüm ve emniyet kemeri sensörüm bozuk bunları nerden alabilirim ?
Tüm oto Erkan abi diyorum...
Emek Garaj
ucuz ve güzel işcilik isteyenler vural ustaya gidebilirler.aldığınız bütün işcilik fiyatlarından daha ucuza yaptırırım.tabi yalan soylemediğiniz sürece :)
Meba oto ostim metin usta iyidir
Erkan Usta Tüm oto iyidir
necdet abi.. şimşek oto
harun abi.. tbs oto
metin abi.. meba oto