arabamı denemek için megane rs arıyorum arkadaşlar. ankaradan varsa tanıdığınız arkadaşlar bi alaka kurabilirsek sevinirim.
Printable View
arabamı denemek için megane rs arıyorum arkadaşlar. ankaradan varsa tanıdığınız arkadaşlar bi alaka kurabilirsek sevinirim.
araç nedir?
honda civic
Aracındaki modifikasyonları yazsan az çok fikir yürütülebilir sanırım.
ben fikir yürütmrk değil arabaları yürütmek istiyorum :)
stock megane rs le denemek gereksiz olur abi,benzinine yazık :)
ama eksoz+chip'li bir rs varsa zevkli olabilir,oda Ankara'da varmıdır bilmiyorum :)
yaw 2 lt turbo değil mi bu arabalar??? farketmez benim için rs olsun yeter.
yararsın kardeşş tööbeestafurullah :)
2.0 lt turboda 2 tane denk geldi bana ikiside gelemedi arkamdan :) Senin arabayla alakası bile olmaz yani,basıldığı an kopar kaybolur :) Tabi ne kaç boy fark olur onu görmek istiyorsan birşey diyemicem :)
naaptın ddodo hamann kardeş .... egsozlu filtreli kısalı vetcle beni geçtiler... kaç milyarlık araba rs... anadan doğma turbo... o kadar yalan olamaz yani...reklamında adamların pilotu alonso oynuyo... bizimkiler de o kadar gariban ki bizm pilot saat reklamında oynuyo...:)
Stock rs,senin eksozlu filtreli ve kısa şanzımanlı arabanımı geçti?Şaşırım abi doğrusu,bir tanesi benim arkamdan geliyordu basmam için selektör yaptı benden önce bastı yanıma geldi ben bastım direk kaybettim arkamda,hatta daha sonra forumdan bana msj attı kendi,arabanda ne var diye :) Onun arabasıda stocktu heralde,çufluyordu o kadar :) Böyle şeylerin yalanı olmaz yani,stock rs bulursan bende geliyim abi ;)
ne rs iii vtec geçti diyorum:) vakti zamanın da.
olmazsa senle deneyek doğuş veya dahadolu mcs varsa onla deneyek. japon olmasında başka bişey olsun. maksat eğlence işte hareket olsun..
olur deneyelim,megane rs'ten daha iyi bir rakip olurum onu söyliyim :p
Megane rs stock olarak yürüyen bir araç değil,bunu demek istedim rs'ciler alınmasın şimdi :) Ama chip+eksozlada güzel yürüdüğünü biliyorum..
05387373873 adı mert arkdaşının rs var sıyah ankarada ara yurursnuz:)
tamam o zaman bu akşam deneyelk. ama dediğim gibi öncelik bi rs bulabilseydik.
sizin tanıdıksa siz arasanız ben şimdi pat diye aramayım.
benım aram yok mertle kavgalıyım ara de mertlemı gorusuyorum senın ark vard de rs onun numarası avrmı de olay bu:)
abı bı arada o 403 le deneyelım hem butun ekıp bınerız ıcıne herkes rahatca ızler denemeyı...:) nasıl fıkır??
Yaw abi bi garipsin yau, kulak falan topluosun heralde. Yetmedi mi topladıın kulaklar? :D
ankarada (köroğlunda özellikle) gezen bi tane war.. onunla denerseniz bi şekilde karşılaşıp bende çok sewinicem.. bi dam hep basmazki ya çaf çuf :)
-İstanbulda olsa göktuğ'yla denerdiniz ama ankarayı bilemem ..
O 403 sanırm urfa cesur falan yazanlardan :)
benle deneyelim :)
Göktuğ ayarlayabilir heralde, ankarada birkaç rs var çünkü tanıdığı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam birtane çiplide olabilr.
Ankara'da yaptığımız chipli bir RS var, dediğiniz siyah olan...
ses çıkmadı ??????????
ben megane rs 1 sene kullandım gayet güzel ve seri bir araba çok fazla elektronik sistem var o arabayı kaldırmak gerçekten güç ama iyi bi araba 225hp turbo 300nm tork ..ama ankarada varmı bilemiycem
allah gönlüme göre verdi ve bugün benzinlikte siyah bi rs le karşılaştım. chip egsoz bişiler varmış arabada. egsozunda bi sorun varmış. sorunu giderince tel.imi verdim hafta içi beni arıyacak. denyebilirsek en kısa zamnda sizlerled e paylaşıcam...