3 4 gündür sanruuf acilip kapanmiyor sadece arkasini kaldirabiliyorum ama onuda kapatmak için elimle bastirmam gerekiyor başina böyle bişey gelen varmi ? acmak için basiyorum biraz geri gidiyor sonra öne geliyor yine
Printable View
3 4 gündür sanruuf acilip kapanmiyor sadece arkasini kaldirabiliyorum ama onuda kapatmak için elimle bastirmam gerekiyor başina böyle bişey gelen varmi ? acmak için basiyorum biraz geri gidiyor sonra öne geliyor yine
Yağmurlu havalarda sadace arkasını kaldırarak çok kullandıysanız yağsız kalmıştır diye düşünüyorum.Sunroof larda olası bir durum.Sprey gres ile aralara gres sıkıp açmayı açarken ilk etapta elle ufak ufak yardım edin
elle fazla zorlamayın bulunması zor plastik tırnakları kırarsanız çok masraf açar başınıza işin ehli birilerine gösterin
aman gres sürmeyin ben yaptım öyle bi hata daha kötü oldu , würth ün bi spreyi var onun için, ucuz bişey zaten onu bi araştırın ben onu kullanmıştım
sprey yağlayici galiba dediğiniz yarin bi deneyeyim bakalim inşallah düzelir
Garanti süresi doldu mu ? Bence bi gidip servisede göstermelisiniz.. Zorlamayla olacak gibi durmuyor :) Yani tırnaklardan falan birisi kırılırsa daha çok masraf açabilir..
Para sıkışmış sanki oraya :)
aynısı oldu,sadece arkası kalkıyodu tamamen açılmıyodu..plastik ayaklar var iç tarafta,açılıp kapanırken yatıyo.
o ayaklar kırılmış onlar değişti şu an sorun yok.
evt hem pahalı iş hemde titiz işçilik gerektiriyo sunroof..önce çok başımızı ağrıttı bu iş,adamlar biyer yaparken başka şeyler açtı başımıza.
geçmiş olsun
Bir ItaLyan atasozu der ki siz alin FIAT'i biz semsiyeyide sokariz icerde acarizda :D
WD 40 denedin mi?
İyice bozuldu acilmayan sanruuf aciliyor ama kapanmiyor sinirlendim elimde ittirdim kapattim bi daha acmadim:(
öyle yapacam zaten ya uyuz oldum kapattim acmiyorum daha da
würth yağlayıcı sprey iyidi keşke bir deneseydin servise gidip rica etsen yaparlardı.çağdaşa gösterdinmi?
geçmiş olsun hocam, bende sıf bu sunroof arızasından agzı yananlar nedeniyle arabayı sunroof u arızalanmadan sattım. bi bozulursa 2500 tl diyip duruyorlardı.
tuşuna basmaya korkuyordum.
istanbul da sanırım birmottan başka anlayan yok... onlarda parça yok gelecek diye bekletip duruyorlar.
bu grande puntoların kronik skydome problemini ucuza çözecek bir usta varsa çok iş yapar çoook :(
Fiat, Fix It Again Tony veya Fix It All The time... Fiatların sunrooflarını acaba kim üretiyor çok merak ediyorum...
biz 400 liraya komple sac hariç bütün sunroof parçalarını almıştık e36'ya 400 liraya iki ayak hea off feci kazıkmış
webasto, en azından benimki öyle, içeri yağmur alıyordu fiat servisinde 2 gün kaldı sebebi bulamadılar, webasto'yu aradım oem ürün olduğu için biz servis vermiyoruz, tüm sorumluluk, servis ve garanti fiat firmasına ait.
sinirlendim aldım alet edevatı giriştim, boş bulduğum değile silikonu sıktım, sorunu çözdüm.
anladımki yağmur sunroof mekanizması ya da fitillerinden kaynaklanmıyor. webasto'nun günahı yok. ön cam ile sunroof arasındaki kaporta kaplaması soyulmuş ya da usta tabiri ile kavlamış, oraya sıktığım silikonlar sayesinde sorun çözüldü. fotolar görünüyor mu?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...1_926001_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7304931_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1920842_n.jpg
Ben bi servise göstereyimde arkasini birakmam fiata mail atarim vs coğu araclarinda ayni sorun var ve direksiyon arizasi gibi buda kronik bi sorun bakalim önce bi servise gösterecem
puntonun sıkıntılarından, sökün dağıtın çözersiniz kardeşim.. cam kalorifer havalandırmasının sürücü tarafı kalkar sonra yolcu tarafındaki çıtanın kösesi kalkar, kalorifer sistemi sorundur yolcu kısmında bakalitni açıp sallanan kısmı sabitleme adına çalışmalar yapmak gerekir, vgt turbo kurumu hiç sevmez bozulmaya meğillidir dreksiyon kutusu problemi var hepsi garantiden düzeltilmiş allahtan elektroniği bana çok garip geliyor amerikan sinyal yaparken bile uğraştık...
bunlar dışında çözülmeyecek beni üzen bir sıkıntısı olmadı.. hep ufak tefek hastalıkları var, coile para ayrımak zorluyorsa 5lik h&r alırsan yol tutuşu beklediğimin epey üstünde düşüklüğüde gezilicek kıvamda.. yapınca çok güzel olan bir araba ufak tefek şeylerden soğuma arabandan sanruf yıllık bakımı yapılması gereken su birikimine müsayit teferruatlı bişey neticede bozulması muhtemel... benim mercedesimdede bozulmuştu sökmüş toplamış düzeltmiştim...
Fiat sunroof'larının Allah belasını versin...Büyük ihtimalle tırnaklar kırılıp rayı sıkıştırıyordur..Eger acılırken cırtlama sesi geliyorsa dişli cortlamıştır..
Benim sunrooftada boşluk var,asırı yagmurlarda hafif damlama yapıyor.Serviste ayakları sıkarız düzelir dediler ama ayaklarda sıkılcak biyer yok yapamadılar öylece kaldı..Grande öncesi punto benimkisi. Sunroofta webasto'nun..