Buyuk esseklik ettim. ef186 Bugra abiye terbiyesizlik ettim haddimi bilemedim ozur
diliyorum tukurdugumu yaliyorum ."
tüm forumdan özür dilerim...
Printable View
Buyuk esseklik ettim. ef186 Bugra abiye terbiyesizlik ettim haddimi bilemedim ozur
diliyorum tukurdugumu yaliyorum ."
tüm forumdan özür dilerim...
tebrik ederim. her zaman dostluk, kardeşlik olmalı. bu forumun üyelerine de bu yakışır
Sana yakışan bu. Tebrikler
tükürdüğünü yalamıyosun,bi kabahatin varsa özür dilemek erdemliktir ;)
efe öncelikle senmisin ?
sonrasında eğer sen isen ikiniz içinde cok gereksiz şeyler okuduk keşke olmasaymıs ama sonu tatlıya bağlandıysa sevindirici.
ıyı olmus boyle
canın saolsun pampa emınım üzülen herkeste senı affedecektır :)
teşekkür buttonu efekti+1
özür dilemek erdemdir
El öpmekle dudak aşınmaz.:icon_tup::icon_tup:
terbiyesizlik edilecek son adama etmişsin :D neyse oda anlayışla karşılar heralde :icon_tup:
bravo.... :)
Tatlıya bağlandığına sevindim ....
özür dilemek erdemliktir ;) bir tech üyesine bu yakısırdı tebrikler:)
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
konuya fransız kaldım arkadaşlar
aferin efe :D
en büyük aşklar nefretle başlar :)
efe güzel bi kardeştir buğra ne oldu bilmiyorum ama sen neysen efede odur ikinizinde ters anlarına denk gelen bişiler olmuş galiba efe küçüklüğünü bilip özürdilemiş bağrına basmakda sana düşer
helal olsun sana yakışanı yaptın
tükürdüğünü yalamak deyimi pek olmamış değiştir istersen özür dilemek erdemdir büyüklüktür:icon_tup::icon_tup:
Aranızdaki olayın tatlıya bağlanması sevindirici :icon_tup:
İbrahim beni bilirsin zaten insanlara kin tutmam geneldede çevremde sevilirim. Bu güzel kardeşimiz de birkaç kez ileri gitti ses etmedim ama banlandıktan sonra bana alttaki yazıyla biten bir konu açtı .
Bunları yazmıştı efe . Şimdi özrünü diledi hatasının farkına vardı bu konuyu açtığına göre . Ben hatasını farkedip bunu düzeltmeye çalışan adama aksi yönde yaklaşmam .
Tek ricam var Efe senden lütfen bundan sonra birine birşey yazmadan 2 kez düşün. Fevri olma canım kardeşim kimse üzülmesin ;)
yaa olur ole hatalar akhisarda köfte yerken bunları detaylı konusuruz :D ikinizde bana ısmarlıyosunuz :D
iki bolecekti ama oranlar tutmadi herhalde
sevıyoruz efeyı :)
benım genel koordınatorum :D
yaşlılık zor tool amca
güzel hareketler bunlar
Bravo...........
abiler olur böyle şeyler,insan en büyük hataları bence canı sıkkınken yapar.olay tatlıya bağlandıysa sıkıntı yok :)
:bravo::bravo: Özür dilemek büyük erdemdir. Tebrik ederim.
Keşke her atarli giderli konuda böyle tatliya bağlansa özür dilemek küçük düşecek bir durum değildir
Yakışanı yapmışsın...Helal olsun valla.
Konu ayrıntı vs nedir bilmiyorum hiç önemlide degil, Arkadaş özür dilemiş büyügünden, tebrik ediyorum, Helal olsun.
her ailede olur böyle şeyler...üzgünüm böyle olmasını kimse istemezdi...sizlerede anlayşınız için tsk ederim :)