sefa325 Nickli Üyeden Alıntı
Ben Aracın Eski Sahibiyim :) Çok Güldüm M3 Alacaksan Arkadaşım Paranda Varsa Açar Telefonu Sorarsın Burada Forum Sitelerinde Araba Araştırlılmaz Bu 1.cisi 2 cisi 320 diyen olmuş Falan Filan Feyk Diyen Olmuş Feykın Alası Onlarda Var Herkez Kendini Bilsin Stroker Demek Ne Demek Önce Onun Anlamını Öğrenın Bence Motorun İçi 343 M3 Krank 343 M3 Piston Kol Vs Vs Dereceli Eksantiriğinden Piggy Back Power Mod Beyninden Afc Egt Ivır Zıvır Kesınlıkle Profosyonel Hazırlanmış 0-400 Aracıdır Aracın Orjınali 328 Orjinal Mtech Olup Hava Akış Metresinden Tutunda Şanzuman Defransiyel Arka Taşıyıcılarına Kadar ///M dir 0-400 Metre Tamamen Atmosferık 13.5 Saniyedir Üstüdünden 1 Tane Çöp Sökülmemesine Rağmen Beni BMW M3 olsun M5 Olsun Geçen Olmadı Aracın Yürürünüde Sitedeki Çoğu Arkadaşım Abim Bilir Beni Bu Kadar Sert Kırıcı Konuşmaya Zorlayan Sizlersiniz Çok Kendini Bilmez Boş Ağızlı İnsanlar Var Herkez Kendi İşine Ekmeğine Baksın Fiyat :Çok Diyen Arkadaşlarda Başka Araba Alsın Araç 42000 Binliraya Satıldı Zaten Aracın Üstündeki Malzemeleri Şuanki Dolar Kurundan Almaya Kalksanız 2 Tane E36 M3 Alırsınız Tamamen Keyfıme Keder Yaptım Yürüdü Bunuda Tüm Alem Biliyo Saygılar..