Ek vs eg arka kelebek camı saxo vst veya 106 gti daki gibi acıp kapamalı yapılabılırmı merak ettım vts ve gti da kol var kelebek camda
Printable View
Ek vs eg arka kelebek camı saxo vst veya 106 gti daki gibi acıp kapamalı yapılabılırmı merak ettım vts ve gti da kol var kelebek camda
Bende mevcut istiyene yaptırabilirim.
fiyat nedir peki ?
alican istanbuldayım ben nasıl yaptırabiliriz yaklaşık maliyet ne kadar tutuyor ve neler gerekiyor yardımcı olursan sevinirim-z..
bu arada gökan süper konu benimde eski arabadan beri aklımdaydı.. :D
Detaylı bılgı verırsenız sevınırız.. Foto varmı
Benim araç daha bitmediği için başka bir aracın fotosunu koyabilirim eve geçince
Fiyatta cam dahil 700
fotoları beklıyoruz
oo çok iyiymiş ya ...
Allah'tan bizim arabaların kelebek camı var, benimde üzüldüğüm nokta megane coupe'ler de ki gibi elektrikli olmaması, ek'cılarınmda kelebek camı olmaması :D
gtı yada vts klıpslerı alıp camcıya gıdıcem camın arkasında fıtl aldıkmı tamamdır:)
700 tl cok para ama görüntü ve işlevsellikte 10 numara maliyeti düşük olarak halledilirse yapmayan kalmaz :)
Elle açılır olsa yeter bence elektriğe gerek yok.
connect ve vosvosların mandallarını uydurabılırız camı sokup arada kalan mekanık kaportaya cam fıtılı gecırcez ama yumusak olmayan hatta ek cıvıclerın arka camurlukta var aynı fıtıl sert onu koydukmu gerıye mandallar kalıyor
ben yaparsam vıdalı yaptırcam camıda delıcem
İş sadece mandaalla bitmiyorki camın bağlı olduğu yerede menteşe tarzı bi mekanizma şart tamam çok zor değil ama uğraşı işi
eg kasada oluyormu peki? fitil yeri yok gibi gözüküyor:(
yapıldıktan sonra sürüş esnasında ses yapar mı acaba yada kapalıyken yoğun yağmurlarda su alır mı?
Ek9 orjinal camları o şekilde. Honda techte bir konu vardı DIY şeklinde bulursam eklerim ;)
beklıyrz dıy :Dkonusunu
Arıyorum gökhan sende bak bir sen daha hızlı bulursun :D
benimde bayadır aklımda kırmızı arabanın sahibiyle konuştum herhangi bir sorun yapmadığını ve 500tl ye yaptırdığını söledi..
hocam madem bu işe giriştiniz her aşamada fotolar çekinde bizde honda sahibi olursak uygulama yapalım :) güzel duruyor çünkü kolay gelsin şimdiden :)
ben yaparsam bunu bnm kelebek camlar kesın ucar..:rolleyes::D:D
Ana sefanin araba her gun gorurum ayni semtteyiz ilk defa dikkatimi cekti:)
yanlış bilmiyorsam çok kullanışlı bişiy özellikle klima açıkken içerideki havanın hep temiz kalmasını sağlıyor diye biliyorum ama yapıştırma sisteminin sağlıklı olmuyormuş bi tanıdığım palio van yapmışdı sert bi kasise girdiğinde sıkıntı yapmış oda camları deldirmişdi son halinden memnunda 106dan esinlenerek yapmışdı oda
cam delinmeden olmaz bana kalırsa ses yapar para + zamana ihtiyacım var biraz yapılmayacak birsey değil..
ya helal olsun gene süper bir DIY konusu çıkmış merakla takipteyim :)
ayrıca pejoda var hondada kesin olur :D polemik olsun :D
Hakikaten şöyle adım adım anlatan bi DIY'ımız olsa da bizde niyetlensek hani :D
yapıştırma nasıl oluyo ben alırsam hb yaparım maksat muhalefet olsun..
si varken benimde aklıma gelmişti :D