turbo manıfoldu custom mı?hazır mı aldınız?fotograflardan bırınde amyantla sarılmıs oldugu ıcın belllı olmuyor o yusden soruyorum ...bırde turbo hakkında bıraz daha bılgı alabılırmıyız?
Printable View
turbo manıfoldu custom mı?hazır mı aldınız?fotograflardan bırınde amyantla sarılmıs oldugu ıcın belllı olmuyor o yusden soruyorum ...bırde turbo hakkında bıraz daha bılgı alabılırmıyız?
manifold hazır döküm malzemeden..
Güzel çalışma emeğinize sağlık güle güle kullanın :icon_tup:
Mustafa sizin olay driftten çıktı BMW turbolama oldu :)
Tebrikler :)
süreyya abinin emeğine sağlık sizinde kesenize bereket güzel bi araç çıkmış ortaya
az önce facebookta videosunu izledim çok çok iyidi
enjektorlerde herhangı bır degısıklık yapıldı mı?
Bu arada , bu M3 den önce yapmaya başladığımız 325 de aşağı yukarı hazır.Aks kırdık,değiştirip dyno da denemeyi düşünüyoruz.
ne marka enjektor kullandınız ve kac cc? elınıze saglık guzel degerler elde etmıssınız...
kaç bar da bu degeri yakaladınız ?
maliyeti nedir bu yapım aşamasının acaba özel deilse birde drift için başka ne gibi degişiklikler yapıldı ...
M3'ü turbo yapmamızın maliyeti 12.000 TL civarında oluyor.Bunun içinde turbo dan methanol sistemine kadar herşey oluyor. Yani atmosferik olarak getirip turbo olarak götürüyorsun 12.000 gibi tutuyor.
Drift için yapılanlar kısa şöyle , coilover , şase güçlendirmeleri , kamber kolu , sway bar , hidrolik el freni , JDM Works Extreme açı kiti vs vs vs.
0.5 bar ile 120 hp...
masallah.
abi su benım ef'yede bi el atsanız ...Gitmiyo ya :(
İçim gidiyo siz yaptıkça su arabaları
Süreyya ustanın yeri gibime geldi orda bir kare doğrumudur