evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bi k20 ygz m vardı![]()
uzunca bir süre gazladıktan sonra keyfin doruklarındayken bir kaç ekleme yapalım derken elimizde olmayan sebeplerden dolayı talihsiz bir olay yasadık. ve k20 ile az çok ne kadar daha gidebileceğimi hızlanacağımı kestirebiliyordum...
aklıma k24 yapmak geldi ve bu düşüncemi tolga_r da destekledi ve bir setup hazırlamaya sıfırdan karar verdik...
setup ı kafamızda hazırladıktan sonra sipariş aşamasına geldik. bu arada evlilik taşınma çoluk çocuk derken uzunca bir süre arabamla ilgilenemedim. tolga abimin uzunca cabalarından sonra blok ve malzemelerimizi sağ salim gümrükten teslim aldık...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
yapım aşamasına geldiğimde isim vermek istemiyorum aramızdaki bazı ihtilaflardan ve eksilen parcalarımdan dolayı garaj değişikliğine gittim ve başka garajda aracım yapılırken dahi her zaman bana yardımcı olan dostluğumuz abi kardeşliğimiz baki kalan Bahadır abi ile otoparktan ygz mizi almaya ve projemize start vermeye karar verdik.
[IMG][/IMG]
1.5 yıldan sonra temizlenme zamanı geldide geçti bile
[IMG][/IMG]
Hazırım yükleyin beni
[IMG][/IMG]
önce darmadağın bırakılan şanzımanımız mutlu ustanın ellerinden öper ve lsd li bir şekilde topladık.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
üst kapak sıkıntımızı sağolsun tolga abi sayesinde giderdik... ve kapağın bahadır abi tarafından port polish işi bittikten sonra kapağımız muntazam bir şekilde dizildi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ve kapağımızı kapatıp diğer aşamalara geçtik
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
motorumuz Allaha Şükür yerine koyuluyor...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
VE ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN UZUN SÜRE SONRA BİTTİ...
[IMG][/IMG]
Bahadır abi sağolsun rodaj mapımızı yaptıktan sonra rodaja start verdik...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Marş sonrası rolantimiz çok şükür)
Pt59 lu gibin calisiyor
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Arac setup listesi:
87.5 mm 12:5 cr wıseco pıstons
Brian crower lightweight rods
ACL race bearings
K24 timing chain
K24 timing teinsioner
k24 timing chain guides
k20a2 oil pump& pan
Brian crower stage 5 cams
Supertech flat valves
Spertech dual springs, ratiners, guides
cc stage 4 baskı balata
exedy hafif volan
rbc emme ( ppr motors)
skunk 2 74 mm kelebek
750 cc rs enjektör
LSD KİLİT
kumo semislick lastikler
kpro prb
Arp kapak saplamalari
daha yapılacak işlemlerimizi tamamladıkça konuya eklemeler yapacağım
unutmuş olduğum parcalar olabilir genel itibarı ile setup listemiz budur
yapım aşamasında emeği gecen destek veren TOLGA AKSAKAL, BAHADIR ABİ ve bütün POWER TUNE ekibine ve GNL GARAJ HİKMET GÖNÜL e miniks HİLMİ AYNACI, BİLAL AKTEPE ye yürekten tesekkürlerimi sunuyorum.( mutlu usta sana öpücükler bi ara sakallarını kes)![]()