ooo hayırlısı olsun :) yoldaydı gelmiş sağ sağlim. Bu arada boşverin takılmayın apaçi tayfasına KALİTELİ ve SORUNSUZ projelere devam :)
Printable View
ooo hayırlısı olsun :) yoldaydı gelmiş sağ sağlim. Bu arada boşverin takılmayın apaçi tayfasına KALİTELİ ve SORUNSUZ projelere devam :)
cesaret edip başladığınız, yarım bırakmadan başarıyla tamamlayarak hiçbi ayrıntıyı saklamayıp bilgi paylaşımına sunduğunuz projeleriniz için,
sektörün gelişimi için heryöne koşturduğunuz, yardım istiyen herkese yardım ettiğiniz için...
kendi adıma sizlere teşekkür ederim Ahmet ve Hilmi kardeşler....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
...........
ayrıntısını bilmesemde, ortada bişiler olduğu açık....
bunlara kafayı takmamak, huzur içinde projelere devam etmek gerekli die düşünüyorum...:p
hayırlısı olur inş.:icon_tup:;)
allah kaza bela vermesin korusn utandırmasın maşallah
teşekkürler arkadşlar hepinize Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
Maşallah kardeşlerimize Allah tamamına erdirsin kazasız belasız nice başarılara :)
amanda aman:) gelmıs makına....hade bakalım artık sadece kazasız belasız bınmek kaldı....emegınıze saglık mınıklerım....masallah...vıdeo ısteruk:)
yunus tebrik edeceğinize laf dalaşına giriorsunuz Mantar dan öğrendiyse öğrendi sanki mantar bu işleri gidip başkasından öğrenmedimi neye konusuon anlamıom:confused:
bos konusmak yerıne proje yapmak lazım bence....alınan alınsın ustune...
maşallah kanka güzel proje kazasız belasız inşallah.
tebrikler.
La yunus yerinde oLsam aracımı bitirmeden konusmazdım ha konussamda üsLubum böyLe oLmazdı...
hızlı kardeslerım TEBRİKLER...:icon_tup::icon_tup:
MASALLAH....
ahuauhahuahu ne mıncıkladım bugün motoru heee uahuauhahuauh :) çizeirmben onu haa
Ben biraz evel manta tuning hakında konusmtum konuyu oyuzden sildim Mantar Tuning Gkmn Garage (Gökmen)abidende özür diliorum.
Hilmi Ahmet abi ye motorları hayırlı olsun.
herkes ozaman işini yapsın insanlara bopk atmayın inşalllah herkes kendi hayalindeki arabayı yapar insanlara *** atmayın herkes ne koyuyosa koysun kime ne herkesin arabası kendine bırakın bu sidik yarışını artık...