hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek ve yürütmek nasip eylesin inşallah, içinize sindirdin.
Printable View
hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek ve yürütmek nasip eylesin inşallah, içinize sindirdin.
ya ne dıye ortalık karıstırılıo anlamadım gıttııı vallaa ne bu cekememezlıkkk... herkes rahat ol herkese uygun bi kapak var bende yakında cıkıo, modelı soluon ona gore kapak ayarı var, hassasiyetını ayarlıyon oda ayırıo sora. her turlu "evo"ya subaruya gore kapak ayarlarımız mevcuttur. kapak ölçüsü için p.m atınız, kapağınız cok yakında bitecektir.
Saygılar
GAZLI İÇEÇEK KAPAK SAN. TİC. LTD. YÖNETİM KURULU BAŞKANI
sen daha holdingleşemdinmi abi:)
allah kaza bela vermsin daima tekerini yere düz bassın hiç sarmasın makina
team 306 benden sana bi tavsiye sende böle bi işe giriştin madem üfle motora ondan üstün ol sakın yanlış anlayıpta ters cevap verme ikinizde babamın oglu deilsiniz yap ondan sonra konuş derim
ya konuya bak nerelere gelmiş hala çocuk gibi o ona laf bu buna laf falan filan konuyu kirletmeyin bari.
Abi bide lütfen konuma arabasını satıpta aynı araba nın resmini avatarında ölümsüzleştirenler yorum yapmasın!!!!
hahahahhaha ben rahatım sen hazır ol :D
hemen sogutma işine geçiyorum.....:D
emrecooler:D
motor hayirli ugurlu olsun minik biraderlerim, kazasiz belasiz kullanin insallah.
kapaklari görcez yarişlarda camlica mi uludağ gazoz mu k20 ler k24 ler işallah daha cok olur daha ii arabalar yapılır tebrikler kardeşlerim tekrardan hayırlı olsun gözü olanin gözü ciksin...
kaan brocum aldınmı sen acıkhavalı bmw nı merak ettım :)
Hayırlı olsun Minix maşallah !
hayırlı uğurlu olsun iyi zamanlar çıkartsın inşallah bir an önce yollarda görmek dileğiyle.
Hayırlı olsun yeşil kurbağ zıplama videolarınıda atarsınız artıkın :D
laan motor gelmıs . okadar sordum cvp vermedınız. gelıyom en ksıa zamanda bende mıncıklıycam :D