hayırlı ugurlu olsun masallah. cok sevındırıcı bı proje, bıtmesıne az kalmıs, herseyıyle 4 4 luk, cok keyıflı bırsey olacagı kesın..
Printable View
hayırlı ugurlu olsun masallah. cok sevındırıcı bı proje, bıtmesıne az kalmıs, herseyıyle 4 4 luk, cok keyıflı bırsey olacagı kesın..
hayırlı olsun miniks . allah utandırmasın :)
her kapağa bir kapak bulunur gürsel .... :)
Hayırlı olsun emsal teşkil edecek bi proje olacak bizim için Allah utandırmasın. :D
biz üfürükçü değiliz atmosferik yeter bize :D ben birinden üstün olmak için arba yapmıyorum sadece kendim için yapıyorum artı pistte görülücek artık neyin ne olduğu bazı arkadaşlar hırs yaptı gibisinden konuşuyo ama hırsa göre bişey yok neyse kolay gesin bitirinde gazlıyalım...
1 1,5 sene önde Bahçeşehirde vardı mavi manuel bi e36 m3 40.000 km civarıydı sahibi piskopat gibi temiz bakmış arabasına o zaman alamadım diye çok üzülmüştüm. İnşallah öyle temiz bi e36 m3 çıkar.
işallah beklicez bizde temiz arba düşsün die acele etmicez..
benim kimsenin avukatlığını falan yaptığım yok saçma saçma konuşma , konu sahibine saygın olsun biraz , git yorumunu başka yere yap o zaman , adam açık ve net konuma mesaj yazma demiş , sen hala kasmalardasın. başından beri okudum da anca salça oluosun konuya , başka bi atraksiyonun var mı sanki. sitede birbiriyle sorunları olan bi çok insan var ama çoğu susmayı tercih etmiş sen hala ilkokul çocuğu gibi laf dalaşındasın. yaptığın ayıp.
NEYİN SİDİK YARIŞINDASINIZ YAAA !!! YETER BİDAHA YAZANI BANLARIM HA !
gETİRİN KOYUN NAPIOSANIZ YAPIN YETER SIKILDIM YOK KAPAK OLSUN YOK KAPAK BULURUS KİMSE KİMSEYE KAPAK BULAMAZ BU DEİŞİK BİSEKTOR HERKESİ SONUNDA 1 ADAM GELİR GEÇER SİZ K20 YApıyosunuz adam skyline yapıo ahahah komik komik yazmayın buraaya kendinize araba yapın bence sidik yarışındadanda vaz geçin
kim ne yapıosa yapsın yeter ya yunus Kardeşim getir tak ben yaptım kapak olsun de sıra sende gertiremezler salllıyorlar dediler minikler getirdi yazısını yazdı sen nie alınıosun yetr sidik yarışınızdan bıktım ya forumda kavga etmeyin DAraltmayın beni
ben getiririm kardeşim param var Allaha şükür!!!!
http://www.turkcellsuperlig.com/inde...FuJTVGc2FoYW5l
miniksler buyrun size armağan ediorum :D