tebrikler yine kalitenizi ortaya çıkartmışsınız süper olacağı kesin rengi ben de beğendim
Printable View
tebrikler yine kalitenizi ortaya çıkartmışsınız süper olacağı kesin rengi ben de beğendim
çok güzel olmuş elinize sağlık.kazasız belasız binmeyi nasip etsin allah.
Harbiden yeşil he. :D Proje bomba olucak inş. :) Gerçi ben soruma cevap alamadım hala :)
maşallah ya :) ilk başta bu ne dedim renk için ama aracın üstünde gerçekten çok tatlı durmuş :D
maşallah Allah utandırmasın ,sabır ve kolaylık versin ciddi proje tebrikler
yuh oha çok güzel olmuş :D
kazasız belasız miniklerim. Allah utandırmasın.
canlı canlıda gordum
bıtınce cok fena olacak
k20 :)
Müthiş bir proje,rengide çok beğendim.
Maşallah :)
maşallah ellerinize sağlık çok güzel olmuş şimdiden...motorla çok daha güzel olacağına eminim..
maşallah mükemmel bi proje bence.
bitmesini 4 gözle bekliyor, severek izliyoruz :D
bu sefer içine de biraz özen gösterin :)
Allah utandırmasın, sorunsuz bi şekilde sonunu getirirsiniz inşalla.
herşey çok güzel olucak;)mahşallah
süper olmuş dış kısım motoruda heyecanla bekliyorum
hayırlı olsun kolay gelsin
cok cok teşekkürler arkadaşlar
böyle güel bir projeye böyle güzel bir araça değişik bir renk ilginç bir fikir olmuş .. Emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız inş bizde videolara yorumlarımızı eklemeye devam ederiz ;)
hayirli olsun... rengide cok guzel masallah..
Maşallah Allah utandırmasın kazasız belasız sorunsuz
maşallah diyelim allah nazardan saklasın çok güzel olacak..
Abiler hayrlı olsn renk jant falan 10 numara olmş kazasz belasz
maşallah maşalah bidaha geldiğimde arabayada bakım geçen unuttuk :)
Söylenecek çok az şey var. Sadece size Allah kolaylık versin diyorum, hem maddi, hem manevi açıdan..
Onun dışında içini de, dışını da, motoru da kıvamında mı yapmayı düşünüyorsunuz, yoksa içi boş, fena dolu bi k20a2 mi?
ben pek fazla bisey demiceem diyemiorum mcunku:D kazasiz belasiz insallah kullanirsiniz..allah tamamina erdirsin sorunsuz bi sekilde...
Masallah, harika görünüyor :)
renk süper olmuş sınıf 2 de başka hazırlanan varmı
sınıf 2 de 1470 cc lik bir turbo çok iyi giderdi:)
tek kelimeyle yolun sonu allah utandırmasın muhteşem..
ınsallah abı ınsallah
şlk başta renk olmamış gibi geldide son resimlerde olduğu anlaşılıo :) elinize sağlık
ahmet hilmi belki sezonun ilk yarisindan sonra grup3 e gecersiniz belli mi olur.
bu arara yarislar yine 300 metre hicbir degisiklik yok tek degisiklik sinif 5 te, sinif 5 e 8300cc olmus limit:) diye konustuk ama tam net hatirlayamiyorum rakami.
bu sınıf 5 s2000 oldugu kategori dimi?bide 8300 limitse ozman msupra amerikanlar s2000 hep beabermi yarışck walla anlayamadım??bi acıklarsanızz:(
maasallah kazasiz ins rengine bayildim:icon_tup:
kazasız belasız. bir takım te 37 yakışır...
ilk bi tırstım ama sonra güzel olmuş rengi.maaşallah :)
göz alıcı bir renk ve güzel bir proje nazar değmesin ,maşşallah