ayara çıktığınızda yakaladığınız güzel videoları bizimle paylaşırmısınız:icon_tup:
Printable View
Ayarda video olmaz cunku ozaman konsantre oldugum olay farkli...
Cok fazla video cekicek zaman olucak ;)
Bugun adaptasyon yapildi. Sira benzin sisteminde...
Yarin bitiyor ;)
Bu ne hız anlamak mümkün değil aracın montajı hangi serviste yapılıyo
Aslinda bugun biticekti ama araya bir iki is girdi...
Murat abi sabirsizlikla bekliyoruz gtr i yururken gormeyi, gecenn sessizliinde o iice guzellesecek sesiyle rekor surelerle herkesi iice heyecanlandirmasini;):):) umarim en kisa zamanda sorunsuz bir sekilde biter proje simdiden hayirli olsun:):)...
İnsallah,rekor yok ama pistte rekabetci olucagim kesin... ;)
Rekor sure cikartan hicbir arac gunluk olamiyacagi icin benim tarzima uymuyor. Ariza isigi bile yanmamali ;)
Valla ciddi eğlenceli bi canavar olma yolunda ilerliyor, herşey gönlünüzce olur umarım istediğiniz rakamlara ulaşırsınız..
Sormak istediğim birşey var, 2. fotoğrafı masaüstü görüntüsü olarak kullanıyorumda, o pozu siz mi çektiniz acaba onu merak ettim :D
Gerçekten harika bir kare :icon_tup:
Umarim ulasirim...
Yildaya ait,alintimi,canli mi bilmiyorum gercekten...
Ama tam masa ustu fotosu ama ;)
O dedigine sonuna kadar katiliyorum murat abi tarzimiz ayniymis;), benim icinde oyle performansli zewkli olmali ama hicbir zaman sehir ici-disi pistte dragda vsde herhangi birinde bile kullanissiz olucaksa hic olmasin daha ii!! arabamda bi kez agriza isigi yandii icin bile butun onemli islerimi iptal edip sadece o ise odaklandiimi biliyorum telefonlara dahi cikmayarak:D bi sorundan dolayi yaniyo olmasa bile ne moral kalio nede baska birsey oyle bir durum soz konusu olduunda bnde:S:D...
umarım istediğiniz gibi olur herşey =) hazır kit gerçekten çok kolaylaştırıyo işi ve daha net sonuç alınıyo o yüzden en mantıklısı bence..
Onemli olan dogru parcalari bir araya getirip,en uygun yazilimi yapabilmek...
peki neden akrapovich egzos tercih ettiniz motorlarda çok tercih edildiğini biliyorum lakin super sporlarda pek karşılaşılan bir marka değil belkide ben pek görmemiş olabilirim birde sadece egzos ile 22 kg hafifleyeceğinizi söylemiştiniz önceki postlarınızda ama gt-r için olan tabi eğer sizinki buysa Evolution exhaust system for Nissan GT-R başlığında 17 kg hafifleteceği yazıyor siz farklı bir işlem mi uygulayacaksınız. Son olarakta bu ürünü de yurt dışından mı getirttiniz?
Akrapovic in isciligi cok cok iyi...
Gormeniz gerek.
Akrapovic in Turkiye distributoru G Force ;)
Ayrica Arapovic Bmw motorsportun ve Audi Sportun egsoz ureticisi ve Partner anlasmasi var.
Bmw garantiyi bozmuyor Akra ile ve bu sene Audi de basladi...
Bmw Dtm e ve pistte donuyor tekrar ve bu iki takimin tum egsoz sistemini Akrapivic uretiyor...
17 de downpipe dahil degil ;)
Soylemeyi unuttum,Alpina larin TUM egsoz sistemi Akrapovic ;)
Secmek icin neden cok...
bisey sormak istiyorum switzer kit cok mu pahali ?
Fiyatlari yaziyor. Yani aliciya bagli ;)
18.500 dolarcik mis p800 . p1000 nin fiyatini bulamadim :))
60K $ google dan arayabilirsin ,kendi sitesinde de yaziyor zaten .SWITZER | R35 GTR Nissan.