Hayırlı, uğurlu olsun Murat Abi, kazasız belasız sıkıntısız güzel günlerde binmek nasip olur inşallah :)
Printable View
Hayırlı, uğurlu olsun Murat Abi, kazasız belasız sıkıntısız güzel günlerde binmek nasip olur inşallah :)
Murat abi Mk3 ün farkı nedir tam olarak? Birde alpha kit i nereden temin ettiniz
Amortisor-motor gucu-frenler-sanziman set up i-sase ayarlari gibi farklar var ama buyuk sayilmaz...
Ams de mevcut ;)
Abi resimleri bekliyoruz videoları bekliyoruz :)
:D ams de olduğunu biliyorum tabiki ama tr de ams sanırım yok o yüzden yurtdışından mı temin ettiniz gibisinden sordum. Birde 2012 gt-r sahibinden de bile bi kaç tane varken siz tek bende var demekle neyi kast ettiniz tam olarak anlayamadım o yüzden mk3 teki farkları sordum
O gordukleriniz Mk2,biraz arastirma yeter ;)
Zaten cogu mk2 2011 kagit ustu 2012 yapildi... Gerci bunu Mk3 ile alakasi yok,Mk3 ler son ceyrekte fabrikadan cikti...
Tabiki yurtdisi,internet siparisi. Bayisi olsa alirdim buradan...
Resim ve videolar yarin aksam yuklenir ;)
Murat arkadaşlarin istedigini yapmak için :D ressam tutar resim mi yaptirirsin bilmem ama biz fotoğraflari bekliyoruz mutlaka ;)
Bu arada araç teknik acidan yakit ile 900 hp yakaladiginda sanzuman/motor kac run dayanmakta yada ustte 900 hp iken dayanabiliyormu yürüyen ve kol piston ? Mütiş bir rakam 900 inşallah sorunsuz problemsiz zamanlarinida paylaşırsın forumla.
Bugracim,sadece zaman icin yapicagim 900hp yoksa gunluk 740 civari olucak... Biliyosun benim Tek buyuk zevkim pist ;)
Dayaniyor ama 4-5bin km. Kullananlar var ama ben risk sevmiyorum...
Resimler hazir,Cemal bayagi cekmis yapim asamasinda,yarin yukliyecek yilda Cemalden alip...
Tum ayrintilar var. Ha gerekirse kara kalem yada tuvalede cizdiririz ;)
Gumruk ile birlikte acikti biraz :(
Resimler 1 saate yükleniyor arkadaşlar ;)
videooo :D
meraklandikk :)
maşallah sorunsuz sıkıntısız olur umarım.stock motorun o hp lere dayanması cok ıyı bısı kafa rahat :) yakında 2 3 gt r ın da roll vıdeolarını goruruz heralde :)
Haziranda olanlar 2012 ve US specdir.ancak Turkiyede 2012 olabilmesi icin Agustos 1 den itibaren fabrika cikis olmasi gerek.Yani COC kagidi 1 Agustos ve ileri olucak.Eylulde kanun degisti,sen erken davranmissin ;)
Benim arac Avrupa Spec,Navi calisiyor,menu Turkce ve Avrupa garantisi var.
2012 ler Kasimda cikti ;)
Tabiki var hatta egoist edition bile var ;)
maşallah inşallah kaza bela olmadan istenilen sonuçlar alınır
hayırlı ugurlu olsun ve allah utnadırmasın super bı proje ızmıt korfez pıstınde 50 sanıye cıvarı donucem demıstınız suan en ıyı sure 53 sanıye ıle rekor audı r8 de sanırım 3 sanıye fark edermı gercekten sabırsızlıkla beklıyoruz tekrar allah kolaylık versın