Maşallah :) yanılmıyorsam dün gece idealtepe --> süreyya plajı sahil yolunda GS kutlamasında kısa süreli ortalığı şenlendirdiniz :) eğer plakayı yanlış görmediysem :)
Printable View
Maşallah :) yanılmıyorsam dün gece idealtepe --> süreyya plajı sahil yolunda GS kutlamasında kısa süreli ortalığı şenlendirdiniz :) eğer plakayı yanlış görmediysem :)
Seyfinin eski m3 ü:D
Masallah güzel bi proje video bekliyoruz ..
atmosferik pawaa :)
:Datmosferik em funfu :)
maşallah çok güzel,ulaşmak istediğiniz güçlere gelirseniz inşallah,denemede yapmak isterseniz haberleşelim lutfen :)
Aslında arabamı atmosferik daha cok hızlandırmak için fikirlere veya tecrubeye ihtiyacım var.Ayar yapıldıktan sonra araştırmalara hız kesmeden devam etmek gerekcek :)
Aslında bu konuda E46 m3 le ilgili n/a olarak örnekleri çok az .Bu sebebten bilgiye ihtiyacım var bundan soraki setuplar nasıl yapılmalı bilgi sahibi arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var ?
kisa takildimi acaba. onun disinda biraz devir cok fazla yapilcak birseyde yok hafifletmeye gidilmeli bnce..
Anadolu yakası sahil yolunda sıkça görüyordum
Headers SS Stainless mi?
ayrıca frenlere'de el atılmalı Brembo'nun ve Omni Competition'un güçlendirme kitleri düşünülebilir bence
maşallah maşallah..emeğine sağlık..
Son durum nedir dyno ya cikildimi?
aracı merak ettım dogrusu normal m3 ne olur benım m3 le 100 270 basmak ısterdım
Eğer 8500 üstü dönüyürsan, uzun yol değil. 1. önceliğin roll olucaksa 4.10 öneririm,
çok keyifli olucaktır o haliyle linklerde örneklerini görebilirsin
M3 0-200 ( 4.10 diff gear ) - YouTube
3.91li hali
M3 CSL (3,64 diff) vs M3 E46 (3,91 diff) - YouTube
4.10
E46 M3 AA stage 1 0-135mph run - YouTube
Bilgim yok fazla ankaradan basar sanirsam takmisti z4m li o yardimci olabilir..
4.10 daha kısa oluyor ztn:D 6da 290ı gorur bu halde bile..
benden rövanşı alman lazım debriyajın bitik yakalamıştım seni!!!bekliyorum.
Bence diff için çok acele etme önce böyle bir dene sipariş etmek kolay.
Kazasız belasız...
böyle bir deneme yap bence diften sonra öncesi ve sonrası farkı naha net anlarsın ;)
saygı duyulacak araç, kazasız belasız, maşallah