maşşallah senın ıcın hayırlısı olsun yanıp tutusmusun mılyarlar harcamısın drıft ıcın ınsallah basarılı olursunn ..
Printable View
maşşallah senın ıcın hayırlısı olsun yanıp tutusmusun mılyarlar harcamısın drıft ıcın ınsallah basarılı olursunn ..
Hayırlısı ile binmek nasip olsun bizimkent ve civarında çok sık gördüğüm bir araç,
Bu gün eksik olan parçalarda İstanbula giriş yaptı. Oğlum olmuş kadar sevindim. Gerçi sağlıklı olsun yeter :D Parçalar elime ulaştığında resimler geliyor. Kaming sun.
Maşallah hiç usanmadan okudum,yalnız rodaj için safranbolu tarafı duydum sanırım,yollar çok bozuk dikkat edin,sadece söylemek istedim,rodaj derken zehir olmasın sonra :)
Maşallah.. Keyifle okudum yazını.. Allah sabır versin diyeyim parça beklemek zordur :) Umarım istediğin şekilde aracını yapıp istediğin şekilde drift yaparsın :)
Bu gün, sipariş verdiğim parçalarım geldi. 3 Eksiğim kaldı;
Eksantrik kasnağı, arm stopper ve gezi ayı. Gezi ayını serviste buldum oda Cuma günü gelecek. Bekleyen derviş muradına eriyormuş gerçekten :)
http://img853.imageshack.us/img853/1629/img0881ko.jpg
Sağdaki Wiseco lar benim değil :)
http://img403.imageshack.us/img403/5339/img0882rq.jpg
http://img803.imageshack.us/img803/1021/img0883i.jpg
Rockerlar yarin geliyor haci lifter lazim olursa sim le fazladan var bu arada oversize ppr subaplar memlun edecektir herkesin kapagini kaan agbi yapiyor benimki geldi sira sende stage3.5 :) bendeki 4 :D neyse amac farki var :) o kadarlik olur :)
Parça tedarigini nerden yaptınız ve bu parcaların toplam maliyeti ne oldu işciligi sormuyorm sadece parcalar (sorun olmazsa tabi pmde atabilirsiniz)
Şu anlık stock turbo ile kullancaksınız sanırım tahmini bar ve guc ne olacak ?
Allah kolaylık versin kazasız belasız kullanmanız dilegiyle
Olamaz bu konuda bitti 1-2-3 sayfa atlarken 4. sayfanın olmadıgını gördüm hayal kırıklıgına uğradım neyse masal tadında bir anlatım olmuş umarım herşey istediğin gibi olur en büyük sorununun lastiklerin olması dileklerimle :)
Sx ci kardesim ne oldu naptin :)
intercooleri napacan haci :)
Abi intercooler a simdilik bakim duzeltme filan yaptirmayi dusunuyorum. 4-5 ay sonra turbo degistirirken onu da degistiririm. Simdilik pek acelesi yok.
O kadar malzeme port polish si bu sart agbi hele yazin bir boru takimi ve cooler alcan takmasi kolay ve emin ol cok faydasi olmakta
Circuit ten almisken birkac parca keske yag pompasinin upgrade kitinide alsan inan hayat kurtariyo
Allah utandırmasın kardeşim Allah gönlüne göre versin ! turbo olarak ne kullanacaksın ? daha öncede sormuşlar ama ben cevabı göremedim. Sx düzgün toplanırsa rodajda kırılmazsa dahada kolay kolay kırılmaz rahat ol.Ama kesinlikle egt bağla çünkü inanılmaz hızlı 1000 dereceleri görebilen bir arabadır kendisi.Allah emeklerinizi zayi etmesin.amin.
artık stok turbo kullanmıcak gt3076r takıcak :)
Kazasız belasız...
Aracın bitimine 1-2 hafta kaldı. Maslak 2. kısım 5. sokak Kurtez oto önümüzdeki hafta içi başlıyor motor montajına. Hayırlısı olacak umarım. Yeni resimler yakında geliyor.
Bir dahaki sipariş getirtirim onuda muhakkak.
Aslında turbo 3-5 ay kadar düşünmüyordum, maddiyat zorlamaya başladı çünkü. GT3076 Turbo aldım "dorukk" dan. İnşallah beklentilerimi driftte ve günlük kullanımda karşılar diye umuyorum.
Teşekkür ederim.
Bende beylikdüzündenim aracınızı 1-2 kere gördüm Maşallah'ı var... Bitincede sorunsuz sıkınıtısız gazlamak nasip olsun...
Gelişmeler varsa ne alemde?
daha cok resım ve gelısmelerden haberdar olmak ıstıyoruz :)
arkadaş yanlamaktan forumu falan unutmuş :D
Bence erken ve gereksiz konuşmamak lazım.Bomba gibi geliyor s14a mız
3076 takdıgında malıyetın dahada yukselıcek bılıyosun dımı headers ıntercoller boruların mecbur degısmek zorunda kalıcak bence motor toplanınca stok bın hem alıs arabaya 0,7 0,8 tatmın eder senı hem gunluk hem drıftte malı durum krızde dedıgın ıcın onerıde buluyorum cok sevdıgım bır arabadır 4 sene bındım s14 e kazasız belasız kullanman dıleyıgle
Kazasız belasız binmen dileğiyle kardeş, güzel işler yapmışsın, yaptırmışsın.. Masraflı işler ama hoş işler.. Kafanda hiç bir soru işareti kalmadan bindiğinde, her şeye değiyor bence..
Yusuf Abi nerelerdesin sen? :) 200Sx'i bize sevdirdin şimdi izindeyiz:) En kısa zamanda denk geliriz inş. abi.. Sanırım sen sattın arabayı!!
Cok oldu buyukcekmecedeyim hafta sonları erenkoye geliyorum agız tadıyla binersin insallah sen ona bakarsın ama o sana bakmaz hep uzer nadir guldurur ama vazgecilmez 200sx baska bi dunya gonlunce binersin insallah