Abi intercooler a simdilik bakim duzeltme filan yaptirmayi dusunuyorum. 4-5 ay sonra turbo degistirirken onu da degistiririm. Simdilik pek acelesi yok.
Printable View
Abi intercooler a simdilik bakim duzeltme filan yaptirmayi dusunuyorum. 4-5 ay sonra turbo degistirirken onu da degistiririm. Simdilik pek acelesi yok.
O kadar malzeme port polish si bu sart agbi hele yazin bir boru takimi ve cooler alcan takmasi kolay ve emin ol cok faydasi olmakta
Circuit ten almisken birkac parca keske yag pompasinin upgrade kitinide alsan inan hayat kurtariyo
Allah utandırmasın kardeşim Allah gönlüne göre versin ! turbo olarak ne kullanacaksın ? daha öncede sormuşlar ama ben cevabı göremedim. Sx düzgün toplanırsa rodajda kırılmazsa dahada kolay kolay kırılmaz rahat ol.Ama kesinlikle egt bağla çünkü inanılmaz hızlı 1000 dereceleri görebilen bir arabadır kendisi.Allah emeklerinizi zayi etmesin.amin.
artık stok turbo kullanmıcak gt3076r takıcak :)
Kazasız belasız...
Aracın bitimine 1-2 hafta kaldı. Maslak 2. kısım 5. sokak Kurtez oto önümüzdeki hafta içi başlıyor motor montajına. Hayırlısı olacak umarım. Yeni resimler yakında geliyor.
Bir dahaki sipariş getirtirim onuda muhakkak.
Aslında turbo 3-5 ay kadar düşünmüyordum, maddiyat zorlamaya başladı çünkü. GT3076 Turbo aldım "dorukk" dan. İnşallah beklentilerimi driftte ve günlük kullanımda karşılar diye umuyorum.
Teşekkür ederim.
Bende beylikdüzündenim aracınızı 1-2 kere gördüm Maşallah'ı var... Bitincede sorunsuz sıkınıtısız gazlamak nasip olsun...
Gelişmeler varsa ne alemde?
daha cok resım ve gelısmelerden haberdar olmak ıstıyoruz :)
arkadaş yanlamaktan forumu falan unutmuş :D
Bence erken ve gereksiz konuşmamak lazım.Bomba gibi geliyor s14a mız