Nasil yani ?
Printable View
Nasil yani ?
herşey bi anda gelişti hacii valla şaka maka derken verdik karakızı gitti, hayirlisi olsun...
Vay be çok şaşırdım ya. senin için de alan arkadaş için de hayırlısı olsun Sercan.
Demek Antalya'ya geliyor ha, sevinmedim desem yalan olur. Yakından görmek nasip olur inşallah ;)
o değilde butun vtec rexler antalyaya gelıyor once KGN şimdi bu :D valla tam cennet oldu antalya :D
hayırlı olsun abi, biz niyetlenmiştik ama siz vazgeçince başka araca talip olduk. tekrar karar değiştirince iş işten geçmişti, hayırlısı buymuş. :)
hayırlısı olsun
hayırlısı olsun valla tahmın etmıştım antalyaya gidecegini engın abi KNG yi alınca özgürde durmaz dedım ve öyle oldu.
iki taraf için hayırlısı olsun 2 güzel crx antalyada gittigimde birer tur atarım artık.
KGN & B16A2 Crx deneme beklentisi oluşmadı dersem yalan olur ;) merakla bekliyoruz
Siyah alır diyorum ben :D
hayırlısı olsun
Sercanius crx için retov lip'i (seninkinin aynısını) nasıl temin edebilirim. EF601'i verdiğine çok üzüldüm, son projemi 1.5 yıl önce sattım, kendimi hala affetmiyorum..
Saygılarımla.
hayırlısı olsun alanada satanada
İnternette proje arayışında iken youtube'da bir CRX ile karşılaştım Skunk2 amerika şubesi garaj sahibi kendi CRX'ini 2 kere baştan yaratmış.. vtec+turbo, daha sonra ise TypeR K seri motoru ile son setup.. muazzam bir proje, araç her seferinde monalisa olmuş.. Her setup yeni aşırı güç sağlamış..
İsterseniz youtube- featured Elite Ray Briones ve boosted K series CRX olarak seyredebilirsiniz.
CRX hiç aklımda yok iken üzerine listeler yapmaya başladım, parça, model, modifiye, jant seçimi, kamber açısı v.s. derken Sizin aracın yapım aşaması.. Aklımı çeldiniz.. Hatta şimdi motivasyon için arabamda Ayumi Hamasaki - M çalıyor..
Amerikadaki CRX ve EF601 hiç hesapta olmayan bir projenin ilk hareketini vermiş olacak.
Ben proje aracını almadan önce parçaları almaya başlayan birisiyim. Retov Lip bana da lazım olacak.. Yine de sizi ara ara rahatsız edip danışmam gereken şeyler olacaktır.. Görüşmek üzere. Saygılarımla.
Ben bu sefer eski sendromuma yenik düşmeyeceğim. Yaptığım hiçbir aracı birdaha vermeyeceğim. Nedense her vidasına kadar ezbere bildiğiniz arabanızı %100 tamamlandıktan sonra satarsınız, böyle garip bir huy var, ben bu huydan vazgeçiyorum.
Gerçekten alanada satanada hayırlı olsun. Bende niyetlenmiştim ilanı gördüğümde ama çok kısa kaldı ilanda, üzerine çok düşemedim.. ilan kalkınca baya üzülmüştüm.
Sahibinden sitesindeki satış ilanları hayatımı kararttı.. Kendi aracımdan bir S13 için vazgeçmiştim.. Çok yazık.. Satıcı 4 kere ilana çıktı, her alıcı olduğumda rakamı artırdı, arkadaşım açık arttırmaya çık o zaman.. Aracımı ben satışa koydum S13 için, aynı gün alıcı geldi.. S13'ün sahibini aradık arabamın yanında, Adam satmaktan vazgeçtim vermiyorum dedi.. Kardeşim satıyorsun diye arabamı verdim dedim. Hayatımın en karanlık anlarından biriydi.. O siteyi kendi tatminleri için kullanan garip insanlarla dolu olduğunu zaman içerisinde anladım. Sonra yaya kaldım.. Eşimin aracını ihtiyacım oldukça kullanıyorum. İnadım inat birisiyimdir.. Bu olay bana çok koydu, söz azımdan çıktı diye kendi arabamı verdim.. Kendime ceza verip araba almadım 1,5 yıldır.. Şimdi bir proje başlatma sevdasındayım.. Bu sefer CRX baştan yaratılacak. Ama tamamlanınca garaja kaldırıcam. Satış yok :D
hayırlısı böyleymiş.. inşallah gönlünüzdeki aracı yapmak sizede nasip olur.
Özgür rexe çok iyi bakıyor, atmosferik parça anlamında neredeyse motoruna yapılabilecek herşeyi yaptı ve daha da geliştirmeye devam ediyor şuanda 190hp civarlarında çok sağlıklı ve çılgın bir şekilde yürüyor..
lipi İstanbul aksarayda ilkay otodan ellerinde kaldıysa bulabilirsiniz.
Vay be, proje araclari satilinca icim ciz ediyor.
Her iki tarafada hayirli olsun abi.