Fotoları bekliyoruz :)
Printable View
Fotoları bekliyoruz :)
Soluksuz okudum, bu araç dünyaya fazla, uzay spec yapıp gönderelim, kazasız belasız..
Boyle adama boyle araba yakisir. Basindan beri gururlanmaktan bir hal olduk. Dunyanin sayili restoraston+rebuild lerinin arasinda oldugu kesin . Bu kadar emek bu kadar para ve belkide bu kadar uzun sure beklemenin sonuclari . Neler gecti aydinin basindan ben cok iyi biliyorum, bu son halini dibine kadar haketti. Turkiye'de istenirse nelerin yapilabileceginin canli kanli kaniti .
Aydin , kardesim. Senden baskasi bunu yapamazdi. Ellerine saglik . Hepimizin gurur kaynagi oldun yurtdisinda . Prime turkiyedeki en kaliteli arabadir benim gozumde. Uzun sure de oyle kalacaga benziyor.
Bir ara denk getirirsek eger , silvisle yanyama fotograflarini cekelim :)
Gule gule kullan , allah kaza bela cizik hare yuzu gostermesin .
:) seni seviyoruz . Efe&Didar
Aydın abi hergün yeni birşeyle karşımıza çıkıp hayata küstürüyor bizi. Artık Bursa deyince aklıma bi iskender bide aha bu araba geliyo :D
41 kere, maşallah,maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
En güzel kasası tekrar 2014 model oldu, maşallah.
Tek kelimeyle mukemmel ve herseyiyle custom bir proje olmus. Yakindan goruldugunde verilen emege ve custom yapilan sayisizca parcaya saygi duymamak mumkun degil. Hakan abi sanatini konusturmus.
Aydin arkadasimla tanistigima da cok memnun oldum. Insallah cok yakinda cok farkli bir projeyle Hakan abiyle isbirligi yapiyor olacagiz..
Kazasiz belasiz zevkle surmeni diliyorum.
Herkese cok tesekkurler iyi dilekleri icin Allah razi olsun hepinizden
Bilgilendirme: 22B prime bundan sonra yoluna BURSA CM MOTORS İLE yola devam edicek
http://i.hizliresim.com/2vpyN0.jpg
http://i.imgur.com/3VDP3vV.jpg
Aydin baba affetmez
Hahahahah
aydin baba hosgeldin :D
Araç tamamen bitti ve teslim alındı diye biliyorum Garage 764'den. Sık sık bakım için İstanbul'a gelmeyeceği için CM Motors mantıklı olmuş.
Vegasta olan vegasta kalir ekrem abi .. Tercihimi degistirdim bundan sonra neresi ile devam edicegimi sizlere soylemek istedim..
İlerleyen vakitlerde setupta degisiklikler olucak 6 silindir subarunun boxer bloguna gecmeyi dusunuyoruz cem ile birde sirali sistem (sequential transmission)sanzimanda var icin icinde :)
Selam Aydin. Konudan okudugum kadariyla yaklasik 2 yillik bir proje ve ciddi maddi yatirim yapmis durumdasin. Konu Bursa - Istanbul arasi git gel degilse, 2 yildan sonra garaj degistirmenin nedenini en azindan detaya girmeden kisaca paylasirsan senin izinden gitmeyi dusunen (subaru modifiye veya genel modifiye anlaminda) arkadaslari aydinlatmis olursun. Ayni zamanda birinci dereceden taraf olarak aciklik kavusturman, ucuncu sahislarin dedikodu ve gercek disi hikayelerini engelleyecektir.
Senin durumunu bilmiyorum ama bazen uzun bir sure ve ciddi miktarda para harcadiktan sonra heyecanla ve biraz da hayali beklenti icinde beklenen HP ve hizlanma degerlerine ulasilamadiginda hayal kirikligi olabilir. Tekrar senin durumunu bilmiyorum ama motor, turbo ve yakit detaylari dikkatli dusunulerek konservatif ve gercekci deger beklentisinde olmak ileride hayal kirikligini engelleyecektir.
Arabana cok ciddi emek, zaman ve para harcamissin. Umarim sonunda istedigin sonuca ulasirsin.
Araç ile alakalı bi gelişme varmı acaba ?
araç ne alemde yahu 2 seneyi geçti garajdan çıkmadı halen
araç bursada mı ? nerde görebiliriz ? ne zaman gazlayabiliriz ?