saol gürsel abi..;)
bu arada araç izmire geldigi zaman burada herhangi bir dyno yada çıkarıcam dynamıcs'le aralarındaki farkıda görelim :)
Printable View
saol gürsel abi..;)
bu arada araç izmire geldigi zaman burada herhangi bir dyno yada çıkarıcam dynamıcs'le aralarındaki farkıda görelim :)
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin erol abi cok iyi bi rakam bence kazasız belasız nazarsız olur işallah abicim
saol şerafettin, cümlemize kazasız belasız istedigimizi aldık..
ekibinizin eline sağlık gerçekten çok güzel güç inş. daha iyi sonuçlar alırsınız
draglara girmeyi düşünüyomusunuz ?
şimdi ayar istanbula göre yapıldı izmir'de ki ayar olayı nasıl olucak, yada fark ediyor mu istanbul ayarı ile izmir ayarı abi?
maşallah 41 kere
Maşallah Erol çok emek var herkesin eline sağlık senin de kesene bereket :) Allah tekerine taş değdirmesin , nazarda korusun...
iki şehir de deniz seviyesinde
ayar gerekmeyecektir kanımca
erol maaşallah allah nazarlardan saklasın
yayların olduğu nokta birleşim noktası dikkat edersen şişirilmiş kısım, demonte tarzda yapılmış yani o kısımdan kuvvetlice çekersen header iki parçaya ayrılır sök tak şeklinde, yaylarda iki parçayı birbirine çekiyor sanırım araçta kullanım sırasında.
cpl racingde vardı bi zamanlar böyle bir model k20 için, muhtemelen bunun replikasıydı:)
tşk.ler nasipse giricem draglara,o kadar drag yaptık girmessek ayıp olur :)
izmirle istanbul arasında sadece nem farkı ve 1-2 derecede sıcaklık farkı var çok ahım şahım degişecegini zannetmiyorum ama Özgün izmire geldiginde tekrar bir kontrol yapılır.
tşk.ler bu arada
saol burak cümlemize inşallah senin k24 ünde çok çok güzel biliyorsun;)
saol erhan :)
amin..
Allah utandırmasın k24 candır umarım hedefinize ulaşırsınız
tabi yakıtlı olarak düşündüm :) yoksa 350 çok iyimser :)
Biz bilal ile baktık Q serisi yarış yakıtına %12 usa 98 oktanla arasında fark olcağını belirtmişler kendi resmi sitelerinde buda ciddi büyük rakam bizim setup'ımızdan daha agrasif seteupla 320 cıkartmışlar yakıtla
E serisi yakıtlarla yarış yakıtları arasındaki fark cok buyuk farkın sebebi ise iki yakıt arasındaki enerji farkı bu sebeplerden dolayı fark buyuk gece ile gündüz arası.
yarış yakıtı ile D.D 338 leri cıkarmak mumkun yayınlanan değere göreki ben tr benzini üzerinden baz aldım usa benzini bizden hayli hayli kaliteli :)