ITB'ye neden gecmediniz Erol?
Madem emmeyi degistirdin, daha iyi olmaz miydi?
Printable View
ITB'ye neden gecmediniz Erol?
Madem emmeyi degistirdin, daha iyi olmaz miydi?
allah ağız tadıyla neşeyle ve emeklerinin karşılıgını alarak binmeyi nasıp etsin erol abi. bu sefer dahada iyi olcak k24 :)
gel bro uçakla alalım seni ;)
burak ıtb için yanılmıyorsam 13,5 cr üstü şıkıştırma ister gibi. motor açıldıgında pistonlar ilk günkü gibi olunca dayanamadık:) bıraktık öyle..
hee güzel bir rakip çıkar :) o zaman aklımdaki ilk hedef yüksek sıkıştırma ve ıtb ;)
saol burak inş. hedef hem 300+ hemde güzel bi 100-200 sn.
kaan seninde ellerine saglık kapak harika :icon_tup:
maşallah severek izliyoruz, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)
Aracın setup ında köklü değişiklikler yapılmadı, Sadece hali hazırda olan setup ı biraz daha güçlendirdik. Sıkıstırma oranını ince conta ile arttırırken, bizi daha önce kısıtladığını düşündüğümüz emme manifoldu ve gaz kelebeğini değiştirdik. Ayarlı egzoz kasnağı kullandık ve vtc limit değerlerini değiştirdik. Böylelikle alt devirlerin biraz daha güçlü olmasını istedik. Bu da bize belki tek vites geçişi ile 100-200km/h ölçümü yapabilmemizi sağlayacak.
Benim asıl beklentim şanzımanda yaptığımız köklü değişiklikler olucak. Umarım istediğim gibi olursa oranlar, eskisinden çok daha farklı olacağını düşünüyorum yolda. özellikle 100-200km/h ölçümü için. Daha önce 3-4-5. vitesleri kullanıyorduk, Yeni oranlar ile 2-3-4. vitesleri yada sadece 3-4. vitesleri kullanarak ölçüm alabileceğiz. Hem drag, hem rolling hemde 100-200 için en ideal olucak şekilde oranları tercih ettiğimi düşünüyorum. Bakalım göreceğiz tabi.
Elinize saglik hayirli gunlerde agiz tadiyla binin.
Tekrarda maşallah abi, şanzımandakı degısıklıkler ıstedıgın gıbı olursa cıdden cok keyıflı olur, ki zaten sen emın olmasan almazsın bence 3-4 ile 100-200 cıkar, tek vıtes degıstırmeyle 100-200 bu arabada cıdden turboları fazlasıyla uzer gıbıme gelıyor :)
sen işini bilirsin bilal :icon_tup:
ellerin,emegin dert görmesin tabiki peak garaj ın da
abi oranlar gizlimi custom mu yapıyosunuz ... 100 -200 oranı aklımı alamıyorum hem hızlı hem 100-200 cok caprıcı gelıyo :D
Şanzımanla birlikte aracın vites sistemini mekaniğe çevirmeyi düşünüyor musunuz ?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...06850123_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...64808965_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...50465990_n.jpg
Tadımlık 1-2 poz.
Rodajdayız, az kaldı :)
Peak Garage Filtre kiti test aşamasına hazır.
kamyon fıltresımı abı bu:)
abi üstüne sık delikli bi tel vs çekinde bari sinek vs dolup hiç olmasın filtre(gerçi gene girerde nispeten daha az olur diye düşünüyorum)
hem yüksek hızlara çıkılcak,hemde geceleri ışığa duyarlılar vsvs.Enfes yalnız filtre kiti maşallah. (Y)
Kazasız belasız inş. ömürlük olur çok iyi görünüyor, performansta görüntünün gerisinde kalmayacaktır mutlaka.. Seyri bile iyi yani :) Maşallah..
Bilal AKTEPE ve Serdar BOZ farkı elleriniz dert görmesin harikasınız.. :)
peak garaj'a teşekkürler..
Bide şöyle rölanti sesi duysak yeterli kafiii olur bize :D
Maşallah görüntü harika
düşünce süper ama filtre kazanı dar degilmi ? birazdaha konik ve derin olsa daha iyi olmazmıydı. birde neden ıtb düşünülmedi bu projede
Kesinlikle eminim. :)
masallah masalah kesene bereket EROL. ellerınıze saglık BILAL.
AHMET
MAŞALLAH elinize sağlık çok daha iyi olucak bu sefer
Bilal abi görsel olarakta çok hoş duruyor gerçekten emeğine sağlık abi
bilal naaptınız siz?? :D:D:D
filtre kiti fikri ve uyarlaması mükemmel görünüyor , elinize sağlık , bravo..
erol'um sana da güzel günlerde keyifle kullanmak nasip olsun tekrar
maaşallah :):)
Sağolun dostlar, inşallah bakalım istediğimiz gibi olur.
hay maşallah, imrenilecek bir proje, işçilik malzemeler herşey çok güzel.
uzay mekiği gibi maşallah
maşallah bomba olmuş. gelsin de yakından görelim, duyalım.
erolcum, kazasız belasız problemsiz ağız tadıyla inşallah.
allah razı olsun herkezden, cümlemize kazasız belasız.
saolsun bilal herşeyi ile en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor zaten aracı gönderirken dedim araç seninde top sende ne yaparsan yap :)
maşallah bilal dee görüldügü gibi dökdürüyor.
Maşallah neler yapılmış yeni gördüm .. Bilal filtre kiti göründüğü gibi direk acıkmı olacak yoksa basınc odası felan olacakmı .
seni yerimmm ben :)
PPR Motorsport Engineering For Performance
https://www.facebook.com/photo.php?v=635823579789032
ben sesi yüksek devirlerde düşünemiyom off diyorum maşallah abii
Uh masallah :)