selamlar,
daha öncesinden megane rs'le bayağı uğraşıp 2 kez motor kırıp bi cacık olmayacağını anlayıp satmak zorunda kaldım.
bu araç bizde yaklaşık 7 senedir duruyor. daha önceleri kardeşimdeydi 200sx alıcak diye ben ondan aldım. bu zamana kadar ufak tefek oynamalarla yaklaşık 330hp'ye ulaştırdık. Daha doğru saffet üçüncü tüm alt yapısını hazırlamıştı bize ufak tefek oynamalar kaldı. Bu zamana kadar genelde görselliğe ve ses sitemi üzerine yöneldim motor olarak çok uğraşmadım ama 2.0 tfsi'ın gücününde farkındaydım. Araç 135.000km ye geldi ve artık "ne zaman yapıcaksın" der gibi duruyordu
Durum vaziyet böyle olunca Parçaları toplamaya başladım fakat şanssızlığıma paypal olayı patlak verdi. Parçaları florida'da WC9000 "Speedway" adında bi firmadan sipariş verdim. Paypal kapanınca Western Union ile ödemek zorunda kaldım biraz külfetli olduysada sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdim. Los Angeles'a gittiğimizde kaldığımız otele kargolattım. Benim o ay için uçuşum olmadığından tanıdığım bir arkadaşım üzerinderinden parçaları buraya kadar tedarik etttirdim.
İnşallah bayramdan sonra motoru indirip işlemlere başlayacağız. Bostancı VW Tech'de İlkan usta yapıcak aracı. Rektifiye için maslağa götürücem. Revo yazılım ile hedefim 600hp'ye yaklaşmak inşallah istediği gibi olur
Bu kışı böyle geçirdikten sonra önümüzdeki yaz için 4 çeker projem var. Bütün işlemler bittikten sonra bu işe yoğunlaşıcam. 4 Çeker olmasada mevcut LSD ile virajları zevkli bi şekilde dönüyorum
Şuanda Parça listesi;
Engine⬇ #fastenyourseltbelts��
- JE Tuff Skirt Coated, Thermal Barrier Crown Coated, Wrist Pin Upgrade Pistons
- Integrated Engineering Rods
- Integrated Engineering Valve Guides
- HPA Intake Manifold
- Runner Flap Delete
- S3 Injectors
- Borg Warner K04 Hybrid
- External Wastegate Downpipe
- TIAL MVR 38mm External Wastegate
- Custom Build Manifold With Seramic Coated
- Golf R Camshafts
- Ferrea Competition Plus +1mm Oversize Intake Valves
- Ferrea Competition Plus +1mm Oversize Exhaust Valves
- Ferrea Valve Springs
- Ferrea Titanium Retainers
- Ferrea Locators
- Supertech Valve Steam Seals
- R8 Eldor Coils
- ARP Studs
- RS4 Rail Valve
- BSH FMIC
- AEM V2 Intake
- AEM V2 Methanol Kit
- Skyline Engine Monitor
- Greddy Profec EVC
- Light Pulley
- Revo Engine Mounts
- Revo PCV
- Revo Oil Catch Tank
- !Wavetrack Limited Slip Differential
- DSG DQ250
- 18Z 6 Piston Calipers
- 350mm Front Disc
- ABT Coilover
- ABT Exhaust
- ABT Side Skirts
- ABT Rear Bumper
- R32 Front Bumper
- Vossen 19" Wheels
- Pirelli P-Zero
Şimdilik bu kadaryapmaya başladıkca resimleri paylaşıcam.
1.9.16:
Polarfis'im geldi
![]()