çok güzel proje olmuş allah kaza bela vermesin izmirimizden böyle güzellikler çıkmasıda ayrıca sevindirici maşallah diyelim.
Printable View
çok güzel proje olmuş allah kaza bela vermesin izmirimizden böyle güzellikler çıkmasıda ayrıca sevindirici maşallah diyelim.
taşşşş gibi olmuş maşallah , kazasız belasız sürüşler
kokpitin göründüğü fotoğrafa baktıııım baktıııım baktıım :) facebook'ta sayfamda paylaşabilirim dimi abi :)
Bugün ikiler hondaya geldiğinizde gördüm aracı maşallah görüntü olarak ta ses olarak ta çok iyi ,yürürünü göremedim ama olsun :) Sanayiye gelirken temennim aracı görmekti şans eseri de gördüm . :) Tekrardan maşallah kazasız belasız :)
Son fotolar cok guzel ugur ,tekrardan hayırlısı neyse öyle olsun dostum.Fakat sol direkteki alarm pipisini allah aşkına indir konsol arasına(torpido direk)
Bide wideband ayağı aşırı mantıklı olmuş ama ben esner diye dusunuyorum esnemiyosa zaten sorun yok :D
Pipiyi relocate edicez sorun yok. :D
O da geçici, esnemiyor zaten de pod ayarlıcaz ona da. Daha 1-2 parça eksiğimiz de mevcut, öylesine yaptık bir photoshoot, Özgür Varol pampamın ellerine sağlık. Öylesine dedim de gene 3-3.5 saat gitti, fotoların devamı da gelicek hatta. Ama bu inceden bir teaser tadında.
Bu proje bitmez. :)
Mermi akşam gezisine geldi maşşallah müdür :)
http://i487.photobucket.com/albums/r...ED757EFE46.jpg
Zımba olmus masallah tek tek butun ayrıntılarına kadar okudum(***** vıze donemı yarında cok onermlı sınavım var ama kendımı alamadım 1-1,5 saatımı aldı:D) Emegınze saglık basta size ve Gokhan abiyede cok cok saygılar :)
Göstergeler depo mu?
Karton fiber kaput yakışır.. Gelde bi tur binelim..
Ben el-işi kağıdı ve mukavvua ile kaplıcam kaputu, orjinal bir görüntü vericem. Üstüne de özlü sözler yazıcam...
maşallah tek tek takip ettiğim bi araç çok iyi işçilik çıkardınız gökhan'a helal olsun diyorum çok uğraş verdi allah utandırmasın kazasız belasız cezasız ;)
Allah kaza bela vermesin kardeş
Maşallah diyelim nazar deymesin.. bütün aşamaları sırayla inceledim. verilen emeğin karşılığını almak çok keyifli olmuştur..güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Maşallah allah kazabela vermesin...