Dün(cumartesi) günü bayağı güzel geçti. Sabah 10 gibi servise gittim. Öğlen gibi Özdin Abi'm geldi. Planlarımızı ayarladık, gidişatı konuştuk,...vs. Arada Özdin Abi'nin arabayla bir yere kadar gittik geldik. ALLAH'ım nasıl birşey bu. Arabada TIK yok, yere yakın ve aynı zamanda da çok komforlu. Arada da ricamı kıramadı Özdin Abi'm, 1-2 sıktı. Dedim "Rab'bim sana geliyorum.". Arabadan indik benim ağız kulaklarda, etraftakiler anlam vermeye çalışıyor falan hahaha. Akabinde Gökhan(gökhan035) kardeşimiz aramıza katıldı. Onun SuperCharger projesi hakkında konuştuk, fikir alış-verişi falan yaptık.
Bu arada da Gökhan(gökhan035) benim bijon aradığımı duydu benden. Yanında varmış birkaç takım, açtık baktık. Aluminyum olanları direkt eledik zaten. Çelik olanlardan bir takım vardı Gun Metal renginde o da benim jantıma uymadı. Bu arada saolsun beni eve bıraktı. Burdan kendisine tekrar teşekkür ederim. Dedi bir takım olacaktı kırmızı diye hatırlıyorum senin janta göre bakıp dönücem sana dedi. Ben de ivedi bir şekilde SİYAH bijon istiyorum. Hastalığım bu yapacak bişi yok, Gökhan da saolsun anlayış gösterdi ve hak verdi, zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta diyerekten fikir birliğine vardık.
Neyse, beni bıraktı ve bırakırken geri dönücem sana demişti ya, 45dk sonra geri döndü, telefon etti kapıyı aç dedi. :D Kırmızı hatırladığı bijonlar SİYAH çıktı ve benim jantlara cuk diye oldu. Aynı zamanda eve de teslim yapmış oldu. :D Tekrar saolasın Gökhan'cım.
Siyah ÇELİK bijonlarımız: :)
http://i.imgur.com/7J034.jpg?1
http://i.imgur.com/b3HTm.jpg?1
Bir bijon için bu kadar büyük olay mı yapılır demeyin, bu kadar emek ve zaman harcayıp, neredeyse sıfırdan bir araba yapıyorsanız, en ufak detayı bile insana büyük bir heyecan ve haz veriyor. Umarım hepiniz tadarsınız bu duyguyu...
Ufak kaporta-boya işleri ve motoru arabaya atma işi bayram sonrasına kaldı şuanda ama KESİNLİKLE sorun etmiyorum. İşime bile geldi. Yavaş yavaş, sindire sindire yapıcaz inşallah.
Arada olan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
Görüşmek üzere,...
Esen kalın,...
Ya da kalmayın, bana ne ¿ :p