Onur PM attım...
Printable View
Onur PM attım...
onur buraya pek girmez abi
burdayım abi aldım pm cvp yazdım..
sezaı samımı olmak gerekırse suankı jantları sana hos gelıyorsa durusu felan sen bu ısı unutmussun...
selçuk 4x114,3 gibi abuk bir aplication da pek bi şansın olmuyor. o nedenle bu işi bilmek yada bilmemekle pek alakası yok bu durumun.
ben 3.000$ verip jantın tillanıda almayı getirmeyide bilirm.
ama bu kadar kısa sürede bukadar kompike bir projeyi yapmak bazı hususlardan feragat etmeyi gerektiriyo.
Bak böyle de işte bende diyorum çocuk jantlara güzel diyor ama bu adam bunları almaz takmaz söyleyecem hevesin kırılmasın diye bişeyde diyemedim.
Ama ileride en güzelini getirir kardeşim.
ozaman boyle soyle olm yok hos duruyo felan ne kendını kandır ne benı :) aplıkasyonu degısırsın takarsın guzel bı jant olur bıter ;)
fren kitine bi dünya para bayılınca o cart die converter takamıyosun buna.
neyse paradan puldan laf etmeye gerek yok.
jantlar belli bir müddet böyle kalacak bi bitsinde araba sen jantını yine beğenme selçuk :)
walla ben arabada jant konusunda takıntılıyım sen dahıl herkes bılır, o yuzden boyle bı projede en bastan jant kombınasyonunu dusunmelıydın
işte biz buna deneme yanılma yolu ile tecrübe kazanma diyoruz demiştim önceki sayfalarda :)
4x114.3 mü ? :beuj:
aynen kerem abi 4x114.3
yapılabiliyor ama ben fren kiti için sipariş verdiğim için spacer yaptırma işide güme gitti. yani biraz acele ettim bazı konularda.
Fren kitide yolda dimi.
2 haziran AHL de olacak
303mm 6 piston ;)