sezaıcım maşşallah tamponalr nerde yapıldı
Printable View
sezaıcım maşşallah tamponalr nerde yapıldı
elinize sağlık son halini bekliyoruz :)
oncelikle aracın cok yakışıklı olmus:) ama on tampon olmus ama biraz daha sert kıvrımlar olsaydı cok daha hırcın dururdu ama yinde emeğine sağlık cok basarılı olmus gule gule kullan:)
sahibi begendiyse yeterlidir :)
benim fikrimi illada sorcak olursaniz on tamponu begenemedim gozumu isiran yerler var belki iscilik belki sekli ama bilmiorum dedigim gibi sahibinin icine sinmesi onemli olan :)
arka tampon daha basarili
bu arada siyah jant ile guzel duracagina eminim
kazasiz belasiz binmek nasip olur insallah..
Tavanı ne renk olucak? Siyah jant, siyah tavanda yakışabilir. Hatta bu stoplarda yakışacakdır.:heyoo:
http://img213.imageshack.us/img213/6656/image02dum8.jpg
çok emek harcanmış belli.. renkte çok güzel buarada ama bende ön tamponu pek beğenmedim hatları daha keskin olsa daha güzel olabilirdi şekil olarak güzel ama nebilim
intercol girişinin iç ksımını siyaha boya ama mat olsun bide aracı boyarken arka stopalrı sökseydinzi keşke stopun ucu sarı olmuş...
istanbul içinde kullanması oldukça zor bir araba olacak galiba, kazasız belasız kullanırsın işalla, bu arada antremanlarada bekleriz bu kadar parçadan sonra ;)
hepinize teşekkürler arkdaşlar. mutlaka sizlerinde eleştileri olacak ki daha iyisini yapabilelim ;) kesinlikle alınmam gücenmem.
şimdi;
tavan şuan siyah,
APR GTC-200 takıldı,
jantlar siyah olacak,
tamponlar ve marsbieller dışarda boyandı,
tampon tam oturtulmadı şuan,
arkada ve ön tamponda boya için rutşlar yapılacak (arka tampon diffzr kısmında özellikle)
ara borularn orayı siyaha boyamak güzel fikir.
içi yapılacak şimdi, tavan, kapılar, konsol, koltuklar komple deri kaplanacak.
mono resim koymuşsn ama ben bamıyorum kardeşim görünmüyor :/
Kanatsız daha hoş durur sanki.
valla o kanada okadar para verdim :) hertürlü takarm
Valla takılacak olan parçalar mükemmel :)
Hayırlı olsun abi :)
hayırlı olsun abi tü tü tü maşallah =)
saolasınınz arkadaşlar.
mono eklediğin resmdeki gibi yapayım stopları
orj. orta kısmı siyah, stopların üstünden kırmızı stop boyası ile geçerim?
kouki alamıyom :) siyah zeminlilerdn ebaydan aldım, herif dolandırdı beni :D mal gelmedi
sezai abı slm abı araban mukemmel olmus abı valla super bence allah nazardan korusun kaza bela vermesın sarı cok yakısmıs intercoolerı da iyi oturturmussun
bence intercooler boruları bıraz gozukursekılde yap arada parlasın valla dicek bısey bulamıyorum baska işallah benım s13 u mude hayalımdekı gibi yaparım işallah
bırazdaha resım paylasımını yaparsan seviniriz abı kendine iyi bak abı gorusuruz işallahhttp://www.loadtr.com/b-253363-s13_um_ve_ben.jpg
tamamda murat abi senin arac ne alaka bu işe :S
sezai renk 10 olmus arka tampon 10 olmus on tampon 7.5tan 8 :D
masallah guzel olmus gercekten ;) :)