Sezai RWd yi de çözdün ya artıkın yanımızdan yanlaya yanlaya geçersin, bizde standart :p olarak geliriz arkadan arkadan. Yetiştir bari benim araba ile çıksın nisanda.
Printable View
Sezai RWd yi de çözdün ya artıkın yanımızdan yanlaya yanlaya geçersin, bizde standart :p olarak geliriz arkadan arkadan. Yetiştir bari benim araba ile çıksın nisanda.
Burak sende bu konuya özel ilgilisin bakyom :) , vites Topuzu olayı hani.
o topuzdan bı baslıcam sımdı :D
actırma agzımı abı yazamıorum buraya :D
Sezai Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
araç zaten çok güzel bide yüklenip ,elden geçirilip tamamlanınca süper bir manzara çıkacağına eminim
sezai hayırlısı olsun projen,kolay gelsin ;)
ya dirift mirift yalan işler alıcaktın bi A6 , gelicektin etaplara ah be Hasan Sezaim :D
kazasız belasız abim baya baya güzel duruyor.
en son gördüğümde yanlıyamıyodu bu,bide arkadan iter:hahaha:
Allah kolaylık versın hayırlısı bakalım
Buzzzzzzzzzzz gibi kalsın diye.
motor ıcıne sıcaklık gelmesın ve manıfold ıyıce sıcak kalsın dıye sezo
çamurluk ları bastırınca bende göriyim sezai,bende sadece arkalara istiyorum...olmazsa banada bastırırız...
ok abi ptesiden sonra eklerim resimleri ;)
slm arkadaslar siteye yenı uye oldum ilk once saygılarımı sunarım hepınize bu s13ca18det
aracları olan ve modifiye ye baslayan arkadaslarla koyu bi muhabbet kurmak istiyorum cunku bılgilerine ihtiyacım var cunku benımde s13 cum var bana da yardımcı olursanız sevinirim msn nem muratcocu@ hotmail.com tesekkurler
projeniz hayırlı olsun gayet güzel bişey çıkacağı kesin araç içinde radikal değişiklikler yapmayı düşünüyormusunuz,düşünüyorsanız nelerdir merakımdan soruyorum