Eyw abi sağolasın,
Tekrardan ustam cem abinin ellerine sağlık gerçekten çok güzel oldu.
Printable View
Eyw abi sağolasın,
Tekrardan ustam cem abinin ellerine sağlık gerçekten çok güzel oldu.
Evet forumda çok zevkli projeler var , buda onlardan birisi görsellik olsun anlatım olsun sürükleyici inşallah bizede zamanla nasip olur ve inşallah amacınıza ulaşırsınız , yanlız bir şeyi merak ediyorum ilk resimlerde stepne yerine koydugunuz parlak kaplamanın adı nedir acaba ?
Kadran çok yakın olmasada gözüküyor videoda, arabayı bu aralar biraz yordugum için vitesleri 7000 çivarı attım normalde 7800 çevirebiliyorum.
1.5 barda çekilmiştir.
Görüntü anlamında sorun olursa link
GR876cm - YouTube
maşallah ayıla bayıla izledim :) Heleki şanzımanı yeni kırmış araba sanayide yatarken iyi geldi :) Perşembe yürüteyim arabamı artık . Kazasız belasız, zevkle bin
maşallah valahi sıkıntı çıkmaz umarım , kazasız belasız.
maşallah gereçekten güzel abi
Herşey nokta atışı olmuş. Maaşallah.
Hepsi bir yana hala bu titizlik ve özende çalışan ustaların olduğunu bilmek çok güzel.
Maşallah ağız tadı ile kullanın özellikle dış görünüşü sadeliğine bittim. Allah kaza bela vermesin.
masallah emeklerinize degmis :)
Geçen Hafta Sonu İzmitteydik. İzmit körfeze subaruyla ilk çıkışım o yüzden fazla zorlamadım.
İzmit Körfez Pisti 26.05.2013 - 16 GR 876 Subaru İmpreza Sti - YouTube
merakımı maruz görun lütfen cahıllıgıme verın. bu kaputun altındakı motorun etrafını duvar gıbı cerceveliyen metalın bır işlev görevi varmıdır yoksa görüntu amaçlımı acaba...
Dusunceler icin tesekkurler, ufak tefek eklemelerle arac uzerinde oynamaya devam ediyorum,
gorsellik ve gucle ilgili degisik planlarim var...
Valla kendimi nasıl tanıtayım bilemedim. Emrah SAĞIROĞLU adında 34 yaşında arabalara meraklı biriyim. Geçen sene Şubat ayında bir GC8 aldım. Üniversiteden beri
hastası olduğum bir araçtı. Aldım ama işten güçten zaman ayıramıyorum. Bu yüzden benim yerime araçta yapılmasını istediğim şeyleri takip edebilecek bir yer arıyorum.
Hocam allah kaza bela vermesin.. Bndede aynı beyaz var en kısa zamanda maddi açıdan kendimi toparlayıp bir projede ben yapmak istiyorum.. Pek bilgim yok tek sıkıntım ama inş. bu işi daha önce yapmış deneymli arkadaşlardan yardım alarak yapcz. Senin arabanın gazıyla baya araştırmaya girdim.. :) Tekrardan hayırlı olur inş. dilediğin gibi gönlünce kullanırsın..
sti şanzıman farkı ben böyle çeksem vitesi yer gök inler :D