çok harika, motecde yerine yakışmış..
Printable View
çok harika, motecde yerine yakışmış..
Maşallah maşallah :)
Atmosferik bile çoğu arabaya şaka yapar Cok beğendim çalışmasını şahsen ben bu turboyu bitirmeden 55 filan hiç isim olmazdı bu arada beni aramayı unuttun :)
124 octan ve gt 55 süper..:D
1000+ lar çok çok rahat o zaman mşllh.
emeklerinize saglık
şanzıman oem mi upgrade yapıldımı ? nası bi şanzıman şaft akslar kullanıcaksınız
Kapak = Turbo o nasıl bir heybettir,
vallaha helal olsun elllerıne saglık ustaların. hazır olark elektrık tesısatı almak daha kolay olmzmıydı yurt dısaından daha ucuza gelıyo performans ıcın yapılı kıtlerde var dıye bılıyorum dogrumudur=?
öncelikle projenizde başarılar MAŞALLAH herşeyiyle gurur verici bişey ülkemiz adına :) Harici yağ pompasıyla ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz ,nereleri besliyosunuz onunla ? bi de yine harici bi yağ filtresi varmı ?
maşallah, uzun zamandır beklediğim konu ve merak ettiğim Sertan beyin 2 suprası vardı ikisinin güçleri farklıydı sanırım hangisinin bu proje ?
Eğer gerçekten turbo böyle bir şey olucaksa, hey MAŞALLAH demek istiyorum, yapanın yaptıranın herkesin eline ve cebine sağlık. Kazasız belasız inşallah!
http://i31.photobucket.com/albums/c3...0/IMG_0203.jpg
140mm egzoz boruları kısmını okudum, hala gözlerim bulanık görüyor...Maşallah...
Maşallah.Normal asfaltta tutunma sorunu yaşanır mı ? :D
325 Mhlarda yüksek süratlarde bile sıkıntılarımız vardı amortisor sistemi ile çözdük onları
dolana kadar carpim tablosunu sayariz heralde, ama roll icinse iyi.
bir of çektim karşıki dağlara kar yağdı.