Beyin ne kullanılacak? Basınç nedir? Turbo olarak ne kullanacaksınız? Şimdiden kolay gelsin..
Printable View
Beyin ne kullanılacak? Basınç nedir? Turbo olarak ne kullanacaksınız? Şimdiden kolay gelsin..
değişik proje Allah yardımcın olsun inşallah hedeflediğin gücü alırsın maşallah diyelim :)
Önceden birkaç denemeniz oldu. Ama şimdi dolu dolu geliyor galiba proje. Allah sabır ve kolaylık versin. Merakla bekliyorum gelişmeleri.
Allah utandırmasın, kolay gelsin
megasquirt 3.2 kullanılacak..
kilitli diff var fakat henüz arkalara disk olayına el atmadım fakat yapılıcak tabikide..
saolasın abi ilk marş zamanı arıycam zaten seni.. :)
beyin megasquirt 3.2 kullanılacak. basınç da motor içi kompresyonunu düşük tutmuştuk daha önceki denemelerimizde, o nedenle 1 bar gibi bi ilk denememiz olucak, aldığımız sonuçlar doğrultusunda artış veya düşüş yapılabilir. turbomuzda kkk26.
Çok güzel ve değişik bir proje. Benim de en sevdiğim şeylerden biri eski araçların kaput altındaki güçleri. Sanırım manifoldunu siz yaptınız değil mi? birde yağlamayı nerden aldınız merak ettim. Kolay gelsin.
evet manifold ben yaptım, yağlamayıda yağ müşürünün olduğu yere bi ara aparat yaptım tornada, üzerine hem yağ müşürü, yağ basıçn sensörü, yağ sıcaklık sensörü bağladım ve turboya bi yağlama aldım...
takipteyim
nihayet bu zamansızlığın yoğunluğun arasında bugün aracın marşına basabilmiş bulunmaktayız. merak eden arkadaşlar için çok kısa bi video çektik. detaylı olarak daha sonra ayarlarken falan çekip koyabilirim.
saygılar..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201285356149759
gizlilik ayarlarını açarmısınız
videoyu çeken arkadaş yüklemişti siteye, şu andada kendisi aktif değil. en kısa sürede ulaşıp halletireceğim. kusura bakmayın.
https://www.facebook.com/demir.osman07
ama şimdilik benim sayfam üzerinden görebilirsiniz...
youtube linki koysanız nasıl olur? face dir gizliliktir uğraşmasanız.
çok güzel proje. bir arkadaşım çok severek takip edecek sizi. bana sürekli şu videoyu izletirdi hatta. tamam swap ama çok güzel bir proje yapılmış taunus kasasına. sizde de kolay gelsin.
Skogenracing: Ford Taunus (Cortina) with 660bhp & 900nm - YouTube
gelişme olduysa paylaşır mısın bizlede abi çok severim taunusları merakla beklıyorum
osman, naaptın yürüttünmü arabayı..
arkadaşlar yoğunluktun nete bile giremedim kaç gündür. bu pazar günümüzü ayırdık ufak tefek sağını solunu toplıycaz yeni bikaç video çekip akşama bi engel çıkmazsa ekliycem.
son durum nedir ?
Emeğine sağlık hemşerim :)
yeni resim yokmu..