maşallah allah kaza bela vermesin
Printable View
maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah cok güzel emek var araç.
ilk dikkatimi çeken arkasının düşük önünün yüksek oldugu :)
spoyler siyah olabilirdi güle güle kullanın
jantlar 10
farlar 10
tam fransız olmus
Maşallah çok emek var baya para harcanmış..Kazasız belasız
Bende 1 kere böle 106 söktum revize ettim ama pişman oldum.inşallah sen pişman olmamışsındır çok guzel olmuş maşallah
teşekkürler
yorum budur çok teşekkürler torsyonu kaldırdık bu kadar işten sonra arabanın tamamen bitmesini beklemeden fotolar çekiliyor ister istemez spoyler siyah değilmi zaten :)
eyvallah
kaporta boya ve motor harici tüm işleri aracın sahibi orçun arkadaşımız bizzat kendisi yaptı. buna rağmen inanılmaz maliyetli oldu bu yüzden pişmanlıktan bahsediyorsunuz sanırım.
çok iyi olmuş komple en temiz şuan bu 106 heralde bu arada marşpiyel olayını nasıl yaptınız çıtçıtlarını nerden bulabiliriz silikon flan çekmek istemiyoruz boşluk var bizmkinde ondan çözüm bulmaya çalışyom
maşşallah emeğinize saglık morettelerde ayrı bi güzel olmuş.
kenetleri nekadar sıfır takarsanızda takın bir süre sonra atma söz konusu oluyor mecburen silikon kullanılıyor. biz böle birşeyle karsılaşmayalım diyerek dodiklere içten civata somun monte ettik yani sök tak yapılması mümkün silikon kullanmadık.
teşekkürler
öncelikle maşallah,kolay iş değildir elbet. çok güzel bir iş çıkarmıssınız. emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık :icon_tup: allah ağız tadıyla keyfini sürmeyi nasip etsin inşallah.
Maşaallah nasıl olduğunu biliyorum
Maşallah..Komple detaylı boya güzel olmuş...
compomotive jantlar ve rengide araçla bütünlük sağlamış...Lakin arma iptallerini yapmasaymışsınız..Daha hoş olurdu bence..
Keyifli sürüşler.
maşallah.çok beğendim.en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş
Maşallah emeğinize sağlık.
masallah emeginiz çok arabada bunun karsılıgını verms zaten güle güle kullanın..
Çok agresif bir görünümü var :) Ellerinize sağlık
çok teşekkürler
Maşallah gerçekten emek takdir edilecek cinsten ancak logo iptali ve stoplar 3d olmamış onlar orjinal olsa harbiden noktanın noktası olurmuş