Bastan sona begenerek takip ettim
Kimse bosluk degerlerini paylasmiyor gizli kaliyor en yakin arkadaslarim bile benden saklamisti motoru yaparken paylestigin degerler icin ayrica tebrik ederim
Cok iyi proje keske turbon 62 li serilerde olsaydi:D
Printable View
Bastan sona begenerek takip ettim
Kimse bosluk degerlerini paylasmiyor gizli kaliyor en yakin arkadaslarim bile benden saklamisti motoru yaparken paylestigin degerler icin ayrica tebrik ederim
Cok iyi proje keske turbon 62 li serilerde olsaydi:D
Çok teşekkürler
Rodajı atmosferik yapmamın bir kaç sebebi var
Birincisi turbo parçalarımı o süre içerisinde siparişini geçtim, gelmesini bekleseydim bir kaç ay geç çıkardı arabam yola. Temmuz başında atmosferik olarak rodaja başlamıştım, turbo parçalarımın hepsinin elime geçmesi ekim başını bulmuştu, ekim ayına kadar atmosferik olarak hem rodajını bitirdim hemde o süre içerisinde arabamı kullandım.
İkincisi atmosferik base map ile sadece kendim afr ayarlayarak "sağlıklı" bir şekilde rodaj yaptım. Turbo olarak rodaja başlasaydım ayar problemi baş gösterecekti. Segmanları oturtma işlemini turbo ile ayarsız yapmak imkansız ve çok riskli idi ama atmosferik iken gayet kolay bir halde yaptım.
Geçen cumartesi çektiğimiz video, gariban bey e teşekkürler video için
2 kişiyiz (105 + 120 kg) araba sökük değil
1.0 peak, 0.9 cont, yolda aşağı bir eğim yok hatta çok hafif yukarıya doğru eğim bile diyebiliriz. Boş yol bulmak zordu o gün :(
HQ olarak izleyebilirsiniz
Gariban'ın videonun sonundaki sözleri de bonus olsun :D
Masallah Dou emeginin karsiligini almissin, kazasiz belasiz...
kardesim masallah bu nedir yaw bastikca dahada bas diye bagiriyo sanki:)allah kaza bela gostermesin...
kazasız belasız sıkıntısız günlerde kullanırsın inşallah
Çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için
Bu cumartesi kısmetse tek başıma çekme niyetim var videoyu :D
Maşallah, gazlayınca boşa atmayın yahu yağlasın hayvan, bir de balatalar titriyor gibi ses çıkarıyordu sanki ya da ben yanlış duydum :)
masallahhhhh
okuz:D adam sana nasıl durcaksın merak ediyorum diyor korku içinde:D heeaaa diyon
bu arada maşallah kankacım hem hızlısın hem pl......
çok güzel maşallah. ama 6 bana çok uzun geldi videoda.sanırım 9000 lerde 6 da 290 civarı süratlere dayanır araç.
ileride ne kadar basınç düşünüyorsunuz? kazasız belasız gazlamalar.frenler önemli...
Çalışıyorsa sıkıntı yok :D
Aslında 6 değilde 3-4-5 arası baya kısaldı dişli aldıktan sonra, oranlar uzun ama hızlı hızlı çevirebiliyor bu sayede 3-4-5 i çevirip 6 ya attığımda uzunmuş gibi geliyor, 5 ve 6. dişli oem bi değişiklik yok
1.2 basmışlığımda var, ama gerek yok havalar sıcak günlük kullanımda bu basınçlar yeterlidir. İddialı bir deneme olursa 1.2-1.3 basabilirim rahatlıkla.