bu farlar ve arka stop grubu eg nin kaderini en çok degiştiren parçalar güle güle kullan hep yapmayı istedigim ama birtürlü kısmet olmayan bi merakımdı
ayrıca motor çok güzel olucak maşallah
Printable View
Kadir abi proje ne durumda
abi 300 + hangi setupla alıncaktı atmosferik olarak merak ettim? uzak geliyor bana yanlış anlama o yüzden sordum.
Bilmiyorum konu acik mi ama teknik birsey soracaktim normal d15b vtec ile 3stage i arasinda cok bir performans farki var mi? yani temelde ikisinin farkini biliyorum ancak sanirim 3 stage vtec i daha gec mi aciyor cunku benim de bir d15 projem var anca 3stage olmayan d15 vtec bulamadim suana kadar
Egzantrik,Ati Damper ve Stage 4 baskı balatamız,önümüzdeki ayın 17 sinde geliyor :)
İzo panpa yollarını gözlüyoruz :D
3 stage vtec 3000 devre kadar 12 valf çalışır 3000de egsoz subaplarından biri daha devreye girer 5500de de vtec açar dünyanın en ekonomik en performanslı motorlarından biridir aslında
3 stageleri yönetmek zordur yüklemek de bu yüzden 2 stage daha çok tercih edilir
Kadir abim Allah utandırmasın.
İnşAllah istediğinizden güzel olur herşey.
Takipteyiz :)
Eyvallah Ömer sağolasın bakalım bizi şimdilik idare edecek bişey çıkar inşallah :)
Abı merakla beklıyoruz, emınımkı ustesınden geleceksınızdır, ben buna emınım..
İnşallah Muratcım baştaki hedefimiz biraz pahalı geldi ama önümüzdeki sezona Haziran gibi direk o setupdan devam edecez o zaman hacimde 2.4 olcak :)
Yanımda Erkut varken sıkıntı yok bu motoru koştururuz Allah'ın izni ile :)
Evet kalan parçalarda nihayet elimize ulaştı, usa'dan çantasında getiren izo kardeşime teşekkürler :D
*Bisimoto Stage 2 Egzantrikler
*Ati Street Damper
*KS Tuned Balance shaft eliminator kit
*XTD Stage 4 Baskı balata
http://i44.tinypic.com/1z2iujl.jpg
sex başlasın :D hadi hayırlısı ihtiyar :)