maşallah bro on numara olmuş resimlerden belli aracın bakımları bitsin deneyelim tekerine taş değmesin emeği geçen insanlara teşekkürler
Printable View
maşallah bro on numara olmuş resimlerden belli aracın bakımları bitsin deneyelim tekerine taş değmesin emeği geçen insanlara teşekkürler
Allah gönlünüze göre versin. bir an once bıtırırsınız ınsallah.
Masallah masallah memetim ve Dr oz allahim utandirmasin cikaralim artik tfsi larin gucunu :)
merakla izliyorum maşallah :)
allah utandırmasın abi:)
bunun koymayacaktım ama bazı insanlar boş konuşmayı çok sewiyor yakıtla 1.9 barda aldığmız gücü artık koyabilrim yakıt kendi imalatimdir ayrıcana söküyoruz artık söyleyebiliriz :) bazı arkadaşlarada yardcımcı olur bazı seyler
ne üdü belirsiz basıyormuşuz kırılıcakmış ya :) yada biz korkmuşuz ya :) belirtiyim istedim :)
GT3071 Turbo :)
http://www.drecu.com/dynos/untar_best.jpg
Höööhhh:)) tehlikelisin kanka yeminlen:) 1.9basiomu la suan bu araba?
Kanka gt35 war diyen war egzantirik takmislar diyen war:) 3076 gene iyi demisler:)
yanlış anlaşılmal olmuş onu çözdükya lan sığır:) sana 1.9 yasak 1.7 dewam :) açma gebertirim :)
Eğri güzel. Maşallah.
Dyno üzerinde alt devirlerde daha fazla basınç oluşturabilmek için:
Hangi devirde ölçmeye başlayacaksan o devirde "ramp" tuşunu (el kontrol aletindeki) ileri ittir.
RAMP ettikten sonra, 5-10 saniye kadar gaza dibine bas ki basınç oluşsun.
Basınç 1 bara geldiği zaman veya 1,3 bara geldiği zaman LOAD tuşunu ileri ittir.
Özet: ölçüme başladığın zaman 1 barda veya istediğin basınçta başlıyorsun.
Eğri daha güzel çıkıyor.
Diğer türlü ramp ve load aynı anda yaparsan gerçek yolu taklit edemiyorsun. Güç eğrisi de zayıf kalıyor.
Hayırlısı olsun kolay gelsin bizimde epeydir üzerinde araştırıp çalıştığımız konu şuan yapım aşamasındayız.sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız inşallah.