Hehehehhehe girdum yarin coil aldirir sana okan :D
Printable View
EFK20 belli ki yarışa yetiştirilmek için gözden kaçan noktaları olmuş ve yakıt sisteminden kaynaklanan problem ile yarıştan çekilmek zorunda kaldı. Fakat stock motor ve o lastikler ile beklediğimden daha iyi bir performans ortaya koydu. Bir sonraki drag yarışlarında çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ben çok beğendim, kazasız belasız inşallah.
yorumlar için teşekkürler,
cem abi istesede aldıramaz para kalmadı ehehe, dragta bi sezonda Allah izin verirse pilotluğunu ben yaparım, tutunmazsa yapacak bişey yok, stock motor bukadar deriz rollinglere devam ederiz :D crx amortisör 5 lik eibach yay var yetmez mi :D
bilal teşekkürler,
aslında gözden kaçmamıştır kimsenin haberi yoktu orda conta olmadığından, ben idare etsin diye sıcak silikonu bastım şamandıranın oraya, okanlarda yarışta depoyo fullemişler haliyle fren yapınca yığılan benzin eritmiş silikonu, bu sebepten şamandıranın ordan akıtmış benzini, en azından oradan problem olduğunu öğrendik bu akşam gidip contasını takacağım :)
okan abi o son benzini koymayacaktık :D keşke çekseydim peti önünden :D bide yeter heralde bu benzin dedik :D
EFk20 cok güzel oldu masallah, çok çok dahada iyi olucak :) Allah kaza bela vermesin :)
bi dk ne eridi kaçırdım ben depo olayında ??? şamandıra ve pompanın bağlandığı yerdeki contamı ? bi diyin hele bende kontrol ediiim fullemek nasip olmadı daha :) sonradan sorun olmasın
conta erimedi buğra, conta olmadığı için sıcak silikon bastım ben oraya benzinde silikonu eritmiş, gerçi benzin değil methanol eritmiştir onu :D
emeğinize sağlık
Maşallah ef imize harcanan emeğe helal olsun .... Bi ef sürücüsü olarak canı gönülden tebrik ediyorum özellikle video çektim 3 ten sonra arkaya okalar tatlı ses geldiki :)) mest oldum mest .... Kazasız belasız abilerim kardeşlerim daha iyi olcak inşallah ....
amin kardeşim sağolasın videoları bekliyorum o halde :D çünkü hiç videosu yok doğru düzgün, zatende bikere iyi kalkabilmiş zannedersem.
Abi'm ben çok cekemedim ef i görünce daldım kenarlara biyere benim çektiğim video da seatla kalkıyor kalktığı anda hafif saga dogru bi çekme var ama toparlıyor :) valla imkanları düşünüyorum sadece sanırım k20 ile girdin saç jant lastik bide crx alt takımı sanırım yinede derece iyi ben cok beğendim sesi cok dolu tok geliyordu :) Allah daha iyi günlerini nasip eder inşallah Abi'm bi yerde kenara pistin arkasında park alanına koymuşlar senin efi bende dönüş yapıyordum burun buruna geldim korsan gibi tek far namuzsuz ben buradayım diyo :)
Emre kesene bereket kankam araci bize teslim ettigin icinde tsk ederim keske sende orada olabilseydin yarisa gelince en buyuk yanlisimiz lastik ve cumartesiden orda olmamak seeding lerde ilk kalkis pistin o kadar tutmayacigini dusunmemek oldu resmen kalkis alani dans pisti gibiydi bu yuzden ilk kalkista cok asiri sardik yaklasik 50 metre sararak gittim 14.8 yaptik 2. Kalkista piste gore kalktim bu seferde vites kacirdim yarista ise lamba olayini cozememisim yesili bekliyordum 106 sarida kalkinca sarida kalkabilecegimizi cozdus oldum ve finiste 106 yi yakalamistim 2. Kalkista eleyecegimden hic suphem yoktu pisti cozmustum lambayi cozmustum fakat bu seferde benzin problemic cikti nasip kismet katilmak cok guzeldi tum organizasyon ekibine tsk.ler katilacak olanlar kesinlikle cumartesiden gidip herseyi cozmus olsunlar
aynen kalkış beton üstüne vht yapılmış araçlar çok sardı hatta ben sus s2000 den çok korktum gaz kesmezse kötü sonuçlar olcaktı ama dreksiyonu çok iyimş arkadaşın güzel toparladı :) turbo şahin için aynı şeyi söyleyemicem o toparlayamayıp soluğu duvarda aldı geçmiş olsun diliyorum onada burdan
Benim koyduğum 10lt benzin işi mahvetti yoksa kaçırmayacaktı emre sen yokken benzin koydum haberin olsun :) araç güzel olmuş maşallah ama eksiklikleri okan zaten yazmış birsonraki sefere daha iyi sonuç alacağı kesin